Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Assendelft taxi

Taxi Assendelft

Een Assendelft taxi regel je bij dé taxivervoerder van Nederland! Bestel je taxi van of naar Assendelft voor een scherp tarief bij ons online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Assendelft

Taxi Assendelft - sneleentaxi.nl

Zoek je vervoer van, naar of in Assendelft? Sneleentaxi.nl biedt uitkomst. Wil je 's morgens vroeg met een taxi naar Schiphol gebracht worden, heb je een zakelijke afspraak in Amsterdam of ga je een dagje winkelen in Zaandam? Om deze en vele andere redenen staat Taxi Assendelft voor je klaar. Onze chauffeurs zijn representatief gekleed en rijden je altijd zonder omwegen naar uw bestemming. je kunt zowel voor jezelf, alleen of voor een grotere groep een taxi-wagen bestellen. Taxi of taxibus Assendelft nodig? Boek direct online.

Assendelft taxi

Taxicentrale Assendelft voor al je taxiritten

Assendelft ligt in de Zaanstreek en is onderdeel van de gemeente Zaanstad. Het dorp telt zo'n 23 duizend inwoners. Een opvallend aspect van Assendelft is dat het met 7,2 kilometer de langste Dorpsstraat van heel Nederland heeft. Wil je deze straat, die loopt van Krommenie tot aan het Noordzeekanaal, van begin tot eind meemaken? Boek online bij Taxi Assendelft en de taxi is er op de door jouw aangegeven locatie en tijdstip . Wij zijn beschikbaar voor zowel korte als lange ritten. Lokale ritten binnen Assendelft zijn mogelijk, maar ook voor vervoer naar bijvoorbeeld een attractiepark, festival of grote stad kan je altijd bij ons terecht. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en vertellen je desgewenst wat meer over de omgeving. Lage tarieven en gemakkelijk online te boeken.

Taxicentrale Assendelft

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Assendelft

Boek dus nu online voor onze taxicentrale in Assendelft en geef jouw wensen door. Ga je met een grotere groep op pad, boek dan naar een van onze taxibusjes. Het is ook mogelijk om langer van tevoren een taxi te reserveren. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je 's morgens vroeg naar een luchthaven of treinstation vervoerd wilt worden. Bij Taxi Assendelft denken wij graag met je mee. Mede daarom is het ook mogelijk. Boek nu en geniet van het gemak van een rit in een van onze taxi's.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9