Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Badhoevedorp taxi

Taxi Badhoevedorp

Vervoer nodig? Reis met onze Badhoevedorp taxi naar je bestemming! Bereken de prijs van de rit vooraf en bestel onze taxi voordelig online.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Badhoevedorp

Taxi Badhoevedorp - sneleentaxi.nl

In de regio Badhoevedorp kan je overal worden opgehaald door Taxi Badhoevedorp. De diensten van onze betrouwbare chauffeurs kan je inhuren voor korte of voor lange ritten, binnen of buiten de regio. Wij staan altijd voor je klaar, vierentwintig uur op vierentwintig, zeven dagen op zeven. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online.

Badhoevedorp taxi

De chauffeurs van Taxicentrale Badhoevedorp kennen de regio

Niemand kent Badhoevedorp en omstreken beter dan onze chauffeurs. Dat is ook wel nodig, aangezien in deze gemeente een aantal voorname verkeersaders elkaar kruisen. Zo zijn er de A9 en de A4 (knooppunt Badhoevedorp), maar ook de N232, die beter bekend is als de Schipholweg. De luchthaven van Schiphol (goed bereikbaar met onze Schipholtaxi) heeft dus ook een voorname invloed op de verkeersstroom in en uit deze gemeente. Via de Sloterbrug wordt ondertussen de link met het oude dorp Sloten gelegd, dat sinds 1921 onderdeel is van de gemeente Amsterdam. "Een ingewikkelde verkeerssituatie," zegt je? Niet voor de chauffeurs van Taxi Badhoevedorp. Terwijl zij je langs het drooggelegde Haarlemmermeer voeren, vertellen zij je ook nog eens graag over de bezienswaardigheden in hun gemeente. Zo is die bijvoorbeeld genoemd naar de Badhoeve, een modelboerderij van Jacob Paulus Amersfoordt, burgemeester van Haarlemmermeer. Of misschien wil je wel een van de prachtige kerken bezoeken: de rooms-katholieke HH, Engelbewaarderskerk of de protestantse Pelgrimskerk.

Taxicentrale Badhoevedorp

Boek nu via sneleentaxi

Waar je ook wilt reizen in de regio, Taxi Badhoevedorp staat voor je klaar. Onze tarieven zijn zeer competitief. Onze chauffeurs zijn uiterst betrouwbaar en gecertificeerd. Je kan bij sneleentaxi van tevoren reserveren. Dat kost je niets extra, maar verzekert je wel helemaal van onze beschikbaarheid. Reis je in groep en breng je familie, vrienden of collega's mee? Dan bieden onze taxibussen de juiste oplossing voor jouw transport. Zij weten de capaciteit van een kleine bus immers te koppelen aan de kwaliteitsservice en de flexibiliteit van onze taxidienst. Taxi Badhoevedorp staat garant voor snel, betrouwbaar en comfortabel vervoer. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9