Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Beemster taxi

Taxi Beemster

Heb je een taxi in Beemster nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Beemster en omgeving. Bestel je taxi van en naar Beemster online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Beemster

Taxi Beemster - sneleentaxi.nl

Op zoek naar een betrouwbare taxi-partner in Beemster? Neem dan contact op met Taxi Beemster. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst staat dagelijks voor je klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze luxe auto’s of taxibussen halen je op elk gewenst adres op in Beemster en omgeving. Ook in Purmerend, Volendam en omstreken kan je een taxi boeken bij Taxi Beemster. De vriendelijke chauffeurs zijn goed opgeleid en kennen uitstekend de weg in de regio Beemster. Je wordt naar iedere gewenste bestemming gebracht, bijvoorbeeld ook naar Amsterdam Airport Schiphol. Kies voor een betrouwbare en professionele taxi in Beemster. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Beemster taxi

Taxicentrale Beemster kent de mooiste plekjes

Beemster is gelegen in de Zaanstreek in Noord-Holland, bekend door zijn kleurige tulpenvelden en lange kustlijnen. De dorpen Middenbeemster, Noordbeemster en Westbeemster zijn ontstaan nadat de polder drooggemaakt werd. Beemster heeft diverse faciliteiten, zoals een 9 holes golfbaan en een luxueus wellness-complex met hotel: Fort Resort Beemster. Een bezoek aan Purmerend, de kaasmarkt in Alkmaar of gezellig Volendam is snel geregeld met onze taxidienst in Beemster. Je hoeft niet op zoek naar een dure en veraf gelegen parkeerplaats, maar wordt van deur tot deur gebracht. Met Taxi Beemster kom je ontspannen aan, wat jouw bestemming ook is.

Taxicentrale Beemster

Sneleentaxi, veilig en vertrouwd

Je wordt in alle rust vervoerd door de professionele en servicegerichte chauffeurs van Taxi Beemster. Je kan gebruik maken van Taxi Beemster voor al jouw zakelijke ritten en privé-ritten. Taxi Beemster beschikt over een luxe en goed verzorgd wagenpark, zodat je veilig en comfortabel naar jouw bestemming gebracht wordt. Bij sneleentaxi leg je een rit vooraf vast, zodat jouw rit gegarandeerd is. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9