Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Beverwijk taxi

Taxi Beverwijk

Reis met onze Beverwijk taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Beverwijk te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Beverwijk

Taxi Beverwijk - sneleentaxi.nl

Ben je in of in de buurt van Beverwijk op zoek naar snel, betrouwbaar en comfortabel vervoer? Taxi Beverwijk is het antwoord! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxiservice in Beverwijk heeft een luxe wagenpark en ervaren chauffeurs tot zijn beschikking. Taxi Beverwijk is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Zowel voor korte als lange ritten. Ook taxibusjes beschikbaar. Reserveer nu online jouw taxi. Uiteraard ook beschikbaar in Wijk aan Zee.

Beverwijk taxi

Met Taxicentrale Beverwijk naar De Bazaar of Schiphol

Beverwijk is een gemeente in Midden-Kennemerland, in het westen van Noord-Holland. De stad geniet vooral bekendheid omdat elk weekend de grootste overdekte markt van Europa er is, De Bazaar genaamd. Ook heeft Beverwijk een bekende en populaire meubelboulevard, de eerste van Nederland. De taxi is een zeer goede optie om in of rond Beverwijk snel van de ene naar de andere plek te geraken. Wil je bijvoorbeeld naar de meubelboulevard, moet je snel naar het treinstation of naar Schiphol of wil je 's avonds naar het gezellige centrum van Beverwijk? De vriendelijke chauffeurs van Taxi Beverwijk staan graag voor je klaar.

Taxicentrale Beverwijk

Boek bij sneleentaxi en geef jouw wensen door

Boek dus bij Taxi Beverwijk om een taxi te bestellen in Beverwijk. Er zal dan een taxi naar je toe komen met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio Beverwijk. Heb je een taxibusje of meerdere taxi's nodig? Geef het door tijdens jouw boeking en het komt in orde. Ook luxe en elektrisch vervoer is mogelijk bij ons. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Taxi Beverwijk.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9