Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Blaricum taxi

Taxi Blaricum

Taxicentrale Blaricum brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Blaricum

Taxi Blaricum - sneleentaxi.nl

Heb je een taxi nodig in de regio Blaricum? Dan is Taxi Blaricum jouw ideale partner. De taxiservice in Blaricum is er voor jou, op welk moment van de dag dan ook. Zeven dagen per week. Taxi Blaricum is nu op sneleentaxi.nl te bestellen. Geef jouw wensen door en er komt een taxi op jouw gewenste moment naar je toe.

Blaricum taxi

Taxicentrale Blaricum brengt je naar al jouw favoriete bestemmingen

Blaricum is een gemeente in Het Gooi en staat bij veel mensen vooral bekend als zeer welgesteld. Toch is er een hoop te doen. Zo kan je bijvoorbeeld een wandeling maken over de heide, een ijsje halen bij IJssalon De Hoop - al jaren een begrip in Het Gooi en omstreken -, of een drankje doen in een van de gezellige kroegen. Taxi Blaricum brengt je graag naar een van deze bestemmingen toe, of haalt je er juist op. Tevens kan je vanuit Blaricum met de taxi eenvoudig en snel naar naastgelegen plaatsen als Hilversum of Huizen gaan.

Taxicentrale Blaricum

Sneleentaxi, betrouwbaar en voor iedereen

Taxi Blaricum is jouw ideale taxi-partner in de regio Blaricum. Het is een betrouwbare taxiservice en voor iedereen toegankelijk. Als je boekt zal je worden opgehaald door een ervaren chauffeur met kennis van de omgeving. En of je nou in jouw eentje met de taxi wilt of juist een taxibusje voor zes personen nodig hebt, met Taxi Blaricum is het allemaal mogelijk. Boek bij Taxi Blaricum om een taxi te bestellen!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9