Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Bloemendaal taxi

Taxi Bloemendaal

Een Bloemendaal taxi van sneleentaxi.nl brengt je onbezorgd op locatie. Boek je taxi van of naar Bloemendaal voor een scherpe prijs online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Bloemendaal

Taxi Bloemendaal - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een Taxi in Bloemendaal? Boek nu online bij de aangesloten taxicentrale van Bloemendaal. Je wordt zo snel mogelijk naar de door jou gekozen locatie gebracht. Taxi Bloemendaal brengt je van en naar de mooiste plekjes die het prachtige Bloemendaal rijk is. Geniet in de zomer van het heerlijke strandweer en bezoek een van de mooiste kustplaatjes van Nederland. Wanneer het weer wat minder is, dan is de Ruïne van Brederode een uitstekend alternatief. Ontdek de geschiedenis achter het kasteel en het eerste Rijksmonument van Nederland. Taxi Bloemendaal staat voor je klaar, waar je ook heen wilt in Bloemendaal en omstreken.

Bloemendaal taxi

Uitgaan voor jong en oud in Bloemendaal

In Bloemendaal is er voor jong en oud altijd wat te doen. In Bennebroek, sinds 2009 onderdeel van Bloemendaal, staat met het Linnaeushof de grootste speeltuin van Europa. Kinderen van alle leeftijden kunnen naar hartenlust spelen in de vele attracties die het Linnaeushof rijk is. Taxi Bennebroek nodig? Ook hier komen wij je graag halen. Onze taxichauffeurs kennen heel Bloemendaal op hun duimpje en kunnen je overal in de gemeente komen oppikken. De oudere jeugd gaat liever richting het strand, waar onder meer de hippe strandclub Bloomingdale te vinden is. Taxi Bloemendaal is uitermate geschikt voor een uitgaansavond, waarbij iedereen weer veilig wordt thuisgebracht. Zoek je wat meer rust, bijvoorbeeld in Aerdenhout of Overveen? Onze chauffeurs zijn hier ook actief. Taxi Aerdenhout of Taxi Overveen nodig? Boek nu online en de lokale chauffeur staat zo snel mogelijk voor je klaar.

Taxicentrale Bloemendaal

Taxicentrale Bloemendaal, ook voor een taxibus

De taxicentrale in Bloemendaal is uiteraard ook beschikbaar voor speciale taxiwensen. Wil je bijvoorbeeld een taxibusje bestellen? Geef dit online aan en Taxi Bloemendaal zorgt voor een taxibus ter plaatse. Ook andere speciale verzoeken, zoals luchthaven- of directievervoer, zijn mogelijk bij Taxi Bloemendaal, bekijk de site voor meer informatie. Onze taxicentrale geeft jouw wensen door aan onze ervaren chauffeurs, die je graag van dienst zijn. Taxi Bloemendaal denkt graag met je mee, boek nu online.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9