Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Breezand taxi

Taxi Breezand

Reis met onze Breezand taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Breezand te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Breezand

Taxi Breezand - sneleentaxi.nl

Taxi Breezand is jouw ideale taxi-partner in de kop van Noord-Holland. Is jouw eigen auto kapot, heb je geen zin om met het openbaar vervoer te gaan of wil je gewoon eens een dagje ontspannen op pad? Om deze en vele andere redenen staan wij graag voor je klaar. Onze betrouwbare chauffeurs kunnen je overal in Breezand, Anna Paulowna of Den Helder komen ophalen en vervolgens wegbrengen naar eender welke locatie. Wil je naar de haven, het strand of het centrum van Den Helder? Boek bij onze centrale en wij maken het voor je in orde. Ook als je bijvoorbeeld naar Alkmaar, Amsterdam of Schiphol wilt, staan wij graag voor je klaar. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Breezand taxi

Taxicentrale Breezand kent de regio

Breezand ligt in de gemeente Hollands Kroon en is een rustig dorp met zo'n drieduizend inwoners. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en weten de beste routes in Hollands Kroon en Den Helder. Wil je snel naar de haven van Den Helder om de boot naar Texel te halen? Boek bij Taxi Breezand en wij komen op het gewenste moment naar je toe. Wij denken graag met je mee. Reis je bijvoorbeeld met een groep van meer dan vier personen? Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en hebben hiervoor taxibusjes beschikbaar. Tevens kan je bij ons ook boeken voor luxe en elektrische ritten. Onze chauffeurs brengen je overal met evenveel plezier naartoe.

Taxicentrale Breezand

Reserveer jouw taxi bij sneleentaxi

Boek dus bij Taxi Breezand om een taxi te bestellen. Bij sneleentaxi reserveer je jouw taxi voor een later moment. Als je bijvoorbeeld 's morgens vroeg naar Schiphol moet, kan je het beste tijdig een taxi reserveren. Dan weet je zeker dat je op het door jou gewenste moment zal worden opgehaald. Geen gedoe met parkeren of navigeren, maar comfortabel op pad met Taxi Breezand. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9