Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Castricum taxi

Taxi Castricum

Reis met onze Castricum taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Castricum te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Castricum

Taxi Castricum - sneleentaxi.nl

Woon je in Castricum en heb je zin om er even tussenuit te gaan en de bioscoop te bezoeken? Taxi Castricum brengt je graag naar de Corso Bioscoop. Het is de perfecte locatie voor een gezellig en ontspannen avondje uit. Maar je kan natuurlijk niet alleen voor een avondje uit een beroep doen op Taxi Castricum: de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale brengt je om eender welke reden van A naar B. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je overal in de gemeente Castricum komen ophalen en brengen je vervolgens naar welke locatie je ook wenst. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.

Castricum taxi

Waar wil je naartoe met Taxicentrale Castricum?

Castricum is een gemeente in de provincie Noord-Holland en telt zo'n 35 duizend inwoners. Het maakt onderdeel uit van de regio Kennemerland. Castricum kent een snelle groei en is bovendien erg aantrekkelijk voor toeristen. Het dorp ligt dichtbij het strand, de duinen en de zee. Niet voor niets zijn er veel mensen die watersporten in Castricum. Zowel ouderen als jongeren wonen met plezier in Castricum en trekken er graag op uit. Taxi Castricum levert daar graag een bijdrage aan. Onze chauffeurs kennen de mooiste plekjes van Castricum en brengen je tegen een gunstig tarief naar jouw bestemming. Wij rijden in alle dorpen in de gemeente Castricum, dus ook in Limmen, Akersloot, Bakkum, Dusseldorp en De Woude.

Taxicentrale Castricum

De opties van sneleentaxi

Dankzij Taxi Castricum is er altijd comfortabel taxivervoer mogelijk van A naar B. Het maakt niet uit waar je naartoe moet, Taxi Castricum haalt je thuis op en brengt je op comfortabele en directe wijze naar jouw bestemming. Je kan bij sneleentaxi een rit reserveren voor een later moment. Zo'n reservering kan bijvoorbeeld van pas komen als je 's ochtends vroeg naar het vliegveld of treinstation vervoerd moet worden. Verder kan je bij ons ook een taxibus boeken, als je bijvoorbeeld met een grotere groep op pad gaat. Ook elektrisch vervoer is mogelijk. Bij onze taxicentrale in Castricum geven we graag een antwoord op al jouw vervoersvragen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9