Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je De Rijp taxi

Taxi De Rijp

Regel je De Rijp taxi online! Boek vooraf je taxi van of naar De Rijp en profiteer van onze scherpe online tarieven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi De Rijp

Taxi De Rijp - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in De Rijp? Zoek dan niet verder. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio De Rijp levert snel, comfortabel en betrouwbaar taxivervoer voor een goede prijs. Wij hebben jarenlange ervaring in de regio en rijden altijd via de snelste routes. Boek bij Taxi De Rijp en geef jouw wensen door. Heb je bijvoorbeeld een taxibusje nodig? Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en vervoeren je en jouw vrienden, collega's of familie met alle plezier in een van onze busjes. Taxi De Rijp is 24 uur per dag beschikbaar. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

De Rijp taxi

Met sneleentaxi naar Alkmaar, Purmerend of Schiphol

De Rijp is een dorp in Noord-Holland en ligt ten zuiden van Alkmaar. Het dorp hoort bij de gemeente Alkmaar, maar ligt hier wel een eindje rijden vandaan. Wil je met de taxi naar het centrum van Alkmaar? Boek dan bij  Taxi De Rijp. Onze chauffeurs weten perfect de weg en brengen je op comfortabele wijze naar Alkmaar. Wil je liever naar Purmerend? Ook hier brengen wij je graag naartoe. Bij onze taxidienst in De Rijp is het allemaal mogelijk. Langer van tevoren een taxi reserveren is mogelijk. Boek bij onze centrale, geef jouw gewenste ophaaltijdstip door en het komt in orde. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je 's morgens vroeg naar Schiphol moet. Wij doen al vele jaren aan luchthavenvervoer en voldoen graag aan jouw wensen.

Taxicentrale De Rijp

Taxicentrale De Rijp kent de regio

Boek dus bij onze taxicentrale in De Rijp als je een taxi nodig heeft. Je weet dan zeker dat er een taxi naar je toe komt, met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Desgevraagd kan jouw bestuurder je wat meer over de regio vertellen. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in de geschiedenis van De Rijp? In vroegere eeuwen was het dorpje zeer welvarend, door de walvisvaart en de haringvisserij. Laat onze taxi je meevoeren langs de mooiste plekjes van de regio en geniet optimaal van de comfort die onze taxi's bieden. Taxi De Rijp is jouw ideale taxi-partner in De Rijp en omgeving. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9