Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Delfzijl taxi

Taxi Delfzijl

Delfzijl taxi nodig? Vervoer van en naar Delfzijl bestel je eenvoudig bij sneleentaxi.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Delfzijl

Taxi Delfzijl - sneleentaxi.nl

Bent je op zoek naar een razendsnelle, betrouwbare chauffeur, die je kan voorzien van een net zo snelle taxiservice? Dan ben je bij Taxi Delfzijl aan het juiste adres. Of je nu naar jouw kantoor wilt, autopech hebt en bij een benzinepomp staat, of een toeristische route wilt maken door het mooie Delfzijl, onze taxicentrale in Delfzijl kan in alle omstandigheden jouw vervoersmiddel zijn. Onze vervoerders in Delfzijl zijn onderdeel van de Groningse Taxicentrale en vervoeren je overal in Nederland. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Delfzijl taxi

Taxicentrale Delfzijl kent de weg

De havenstad Delfzijl telt ruim 25 duizend inwoners. De gemeente bestaat naast Delfzijl uit nog 13 dorpen en 24 buurtschappen. De stad vervult een echte centrumfunctie. Wil je overdag een bezoekje brengen aan het Muzeeaquarium, waar de zee tot leven komt? Of geef je de voorkeur aan een tocht langs de oorlogs- en rijksmonumenten van Delfzijl? Taxi Delfzijl weet de weg. Als de avond valt, kan de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Delfzijl je afzetten voor de deur van de schouwburg. Geen zin om BoB te zijn? Taxi Delfzijl haalt je op en brengt je veilig weer op jouw plaats van bestemming.

Taxicentrale Delfzijl

Sneleentaxi is er voor jou

Je bent slechts een belletje verwijderd van de deskundige taxiservice Delfzijl. Aarzel niet om tijdens de boeking jouw specifieke wensen door te geven. Taxi Delfzijl kan je waar dan ook in de regio ophalen en brengt je overal naar toe, dichtbij of ver weg. Ook groeps- en luxe-vervoer is mogelijk. Op zoek naar een taxibusje Delfzijl? Ook dit behoort tot een van de mogelijkheden. Onze uitstekende service bieden wij graag aan jou aan Taxi Delfzijl. Snel ter plaatse. Lokale chauffeurs. Goede service.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9