Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Den Bosch taxi

Taxi Den Bosch

Taxicentrale Den Bosch brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch - sneleentaxi.nl

Taxi Den Bosch is jouw ideale taxi-partner als je in de regio Den Bosch snel van de ene naar de andere plek wilt komen. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Den Bosch is namelijk snel, kan bijna op elke plek goed komen en komt na jouw bestelling op het gewenste moment naar je toe. Boek dus bij Taxi Den Bosch als je een taxi nodig hebt in of rond Den Bosch. Betrouwbare chauffeurs. Zeven dagen per week beschikbaar en op vrijdag en zaterdag ook in de nacht. Boek nu online

Den Bosch taxi

Met Taxicentrale Den Bosch kan je overal naartoe

Den Bosch, officieel bekendstaand als 's-Hertogenbosch, is de hoofdstad van Noord-Brabant en heeft ruim 150 duizend inwoners. De stad kent een rijke geschiedenis en is een belangrijk knooppunt in de regio. Zo komen bijvoorbeeld veel treinen langs NS-station 's-Hertogenbosch. Er vinden vele evenementen plaats in de stad, zo wordt Carnaval er elk jaar uitbundig gevierd en zijn er meerdere muziek- en theaterfestivals. Met De Brabanthallen kent Den Bosch een groot complex waar vele verschillende beurzen, feesten en andere evenementen worden georganiseerd. Taxi Den Bosch brengt je uiteraard graag naar al deze bestemmingen, die allemaal uitstekend per taxi te bereiken zijn. Geef simpelweg door waar je wilt worden opgehaald.

Taxicentrale Den Bosch

Geef jouw wensen door aan sneleentaxi

Boek dus bij Taxi Den Bosch als je een taxi nodig hebt. Geef jouw wensen door tijdens de boeking en het wordt, waar mogelijk, voor je in orde gemaakt. Heb je bijvoorbeeld een taxibus of elektrisch vervoer nodig? Boek online en geef het door. Een taxibus kan erg handig zijn als je met een grotere groep op pad gaat. Ook als je voor een later tijdstip een taxi wilt bestellen, is dit uiteraard mogelijk. Bij Taxi Den Bosch is de passagier koning. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Informatie over Den bosch br>

Inwoners: 110.790
Gemeente: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Station(s) van Den Bosch : Station Vught, Station 's-Hertogenbosch, Station 's-Hertogenbosch Oost
Bekende wijken: Bokhoven, Deuteren, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Heeseind, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Meerwijk, Nuland, Orthen, Oud-Empel, Rosmalen, Vinkel
Evenementen: Jazzfestival Jazz in Duketown, Theaterfestival Boulevard, Bourgondisch 's-Hertogenbosch, Bosch Parade, Het Nederlands speciaalbier festival, Levenslied 's-Hertogenbosch, Festival CEMENT
Populaire bezienswaardigheden:
• Sint-Janskathedraal
• Bastionder
• Het Noordbrabants Museum
• Bolwoning
• Design Museum Den Bosch
• Het Bossche Broek
• Moerputten

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9