Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Waalwijk taxi

Taxi Waalwijk

Waalwijk taxi nodig? Wij leveren scherp geprijsd taxivervoer van of naar Waalwijk. Bereken onze prijs vooraf en boek je taxi voordelig online1

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Waalwijk

Taxi Waalwijk - sneleentaxi.nl

Sneleentaxi.nl biedt u nu de kans om per taxi de regio Waalwijk te ontdekken. Met de taxi kunt u zich onbezorgd, eenvoudig en snel van de ene naar de andere plek verplaatsen. De bij ons aangesloten taxidienst in Waalwijk is hier uitermate geschikt voor. Deze taxicentrale staat elke dag van de week, dag en nacht voor u klaar. Rolstoelvriendelijk en fijne chauffeurs. Nu op sneleentaxi.nl te bestellen.

Waalwijk taxi

Taxi Waalwijk, actief in Waalwijk en omgeving

Waalwijk is een gemeente in Noord-Brabant met ruim 46 duizend inwoners. De gemeente omvat behalve de hoofdplaats Waalwijk ook nog de plaatsen Sprang-Capelle en Waspik. Waalwijk heeft een mooi historisch centrum, elk jaar meerdere gezellige evenementen en heeft met het Mandemakers Stadion de thuisbasis van professionele voetbalclub RKC Waalwijk. Naar al deze bestemmingen brengt Taxi Waalwijk u graag toe. Het voordeel van een taxi is dat vele plekken eenvoudig te bereiken zijn, dus dat is geen enkel probleem. Geef simpelweg uw locatie aan de telefoon door aan de taxicentrale en er staat zo snel mogelijk een taxi voor uw neus.

Taxicentrale Waalwijk

Geef uw wensen door aan Taxi Waalwijk

Het is dus zeer eenvoudig om een taxi te bestellen; u hoeft alleen maar te bellen en te zeggen waar de taxi heen moet komen. En uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een taxibusje in Waalwijk, meerdere taxi’s bestellen of heeft u andere wensen? Geef het door aan de telefoon en dan wordt het voor u in orde gemaakt. Bij Taxi Waalwijk is het allemaal mogelijk, de klant staat voorop. Bel dus nu onze taxicentrale in Waalwijk om uw taxi te bestellen. Bel op 0416725090

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9