Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Oss taxi

Taxi Oss

Met een Oss taxi van sneleentaxi kom je onbezorgd op je bestemming. In heel Nederland boek je voordelig een taxi van of naar Oss!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Oss

Taxi Oss - sneleentaxi.nl

Je bent er ongetwijfeld bekend mee: ben je net van plan te vertrekken naar jouw werk, wil de wagen waarmee je gedacht had dit te doen niet starten. Een andere situatie: je wilt een avondje stappen in het centrum van het Brabantse Oss, maar wilt graag ook op een verantwoorde manier naar huis waardoor de eigen auto geen optie is. In beide gevallen ben je gebaat bij Taxi Oss. De taxi's van deze taxicentrale zijn hét vervoersmiddel voor iedereen die de stad Oss wil verkennen of gewoon forens is in zijn of haar eigen gemeente. Taxi Oss staat zeven dagen per week voor je klaar en in het weekend ook 's nachts. Je betaalt bij ons vooraf zodat je geen zorgen meer hebt wanneer je de taxi instapt. Taxi Berghem, Taxi Geffen of Taxi Ravenstein nodig? Geen enkel probleem. Onze taxiservice rijdt in de hele gemeente Oss met evenveel plezier. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Oss taxi

Sneleentaxi, vervoer voor iedereen

Het Brabantse Oss is een populaire stad die een grote regionale rol speelt. Het is een echte woon- en werkstad, waar dagelijks duizenden mensen op en neer van huis naar werk reizen. Daarnaast is Oss ook populair bij dagjesmensen. Zij komen onder meer op de weekmarkt en - tijdens bepaalde periodes - de enorme kermis af. Al deze mensen moeten vervoerd worden en het is voor iedereen het fijnst als dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Taxi Oss draagt hier graag haar steentje aan bij en komt eenieder met alle plezier ophalen, overal in en rond Oss. De taxi is hét vervoersmiddel voor iedereen die op zoek is naar snel en co. Taxi Oss brengt je naar alle plekken van de stad, van kermis tot werk. Heb je vervoer nodig naar een ander dorp in Oss, bijvoorbeeld naar Oijen of Maren-Kessel? Onze chauffeurs staan graag voor u klaar. Wij verzorgen zowel korte als lange ritten voor je. Wilt u op comfortabele, en betrouwbare wijze naar bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven? Bestel bij onze taxicentrale en voor je het weet reis je in een taxi naar je bestemming.

Taxicentrale Oss

Taxicentrale Oss, betrouwbaar taxivervoer van hoge kwaliteit

Taxi Oss zorgt er altijd voor dat er een taxi voor je klaar staat. De betrouwbare chauffeurs hebben een grote kennis over de binnenstad en vervoeren je langs de snelste routes. Wil je een taxi voor een later moment reserveren? Geen probleem, ook dit is mogelijk bij ons. Dit biedt je net dit beetje extra zekerheid, en dat zonder extra kosten. We helpen je graag met al jouw vervoerswensen en doen dat tegenover lage tarieven en met de belofte snel ter plaatse te zijn. Taxi Oss staat voor je klaar. Boek online je taxi via sneleentaxi.

Informatie over Oss


Inwoners: 58.090
Gemeente: Oss
Provincie: Noord-Brabant
Station(s) van Oss: Station Oss
Bekende wijken: Schadewijk, Krinkelhoek, Ruwaard, Ussen, Vorstengrafdonk, De geer, Danenhoef, Landweer
Evenementen: Klûnen in Oss, Muze Misse, Fantastival, Effe Noar Geffen, Oss on classic wheels, De Osse Kermisfeesten
Populaire bezienswaardigheden:
• Stellingmolen Zeldenrust
• Museum Jan Cunen
• Molenstraat
• Kasteel van Oss
• De Willibrordusput
• Vorstengraf
• De nieuwe en oude Watertoren

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9