Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Helmond taxi

Taxi Helmond

Laat je met onze Helmond taxi vervoeren naar iedere bestemming in Nederland! Regel voordelig een taxi van of naar Helmond online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Helmond

Taxi Helmond - sneleentaxi.nl

De vervelende situatie waarbij jouw eigen auto onverhoopt niet wil starten, is helaas voor iedereen herkenbaar. Gelukkig is de situatie waarbij je na een gezellige avond stappen in de binnenstad met de taxi naar huis gaat dat ook. Er zijn zodoende genoeg positieve en negatieve redenen om een taxi te bestellen. Zoek je een taxi in Helmond? Dan bent je bij Taxi Helmond aan het juiste adres! Taxi Helmond staat namelijk zeven dagen per week en 24 uur per dag voor je klaar. Vervoer nodig? Boek online. De chauffeurs van de taxicentrale in Helmond staan voor je klaar.

Helmond taxi

Sneleentaxi is er voor iedereen

De gezellige stad Helmond is een sfeervol gebied in de provincie Noord-Brabant, hoewel Limburg nooit ver weg is. Met haar oppervlakte van bijna 55 vierkante kilometer en de verschillende, historische stadskernen is het een populaire stad om te wonen en te werken. Ook dagjesmensen komen hier echter graag, bijvoorbeeld om te winkelen. Helmond is een stad waarin je graag zo spoedig mogelijk van hot naar her wordt vervoerd. Heb je snel en betrouwbaar vervoer nodig? Neem dan contact op met Taxi Helmond, een vervoersmiddel voor iedereen. Taxi Helmond brengt je graag naar alle plaatsen in deze stad, van het stadion van de lokale voetbalploeg Helmond Sport tot aan de beste winkelstraten van de regio.

Taxicentrale Helmond

Taxicentrale Helmond, betrouwbaar vervoer van hoge kwaliteit

Taxi Helmond zorgt er altijd voor dat er een taxi voor je klaar staat op het moment dat jij hem nodig hebt. De betrouwbare en professionele chauffeurs kennen de stad goed en rijden altijd via de snelste routes. Dat scheelt in de portemonnee en zorgt voor lage tarieven. Daarnaast is Taxi Helmond snel ter plaatse en voldoen we ook aan allerlei specifieke wensen. Heb je bijvoorbeeld een taxibus Helmond nodig? Laat het weten tijdens de boeking en het komt in orde. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Boek nu via sneleentaxi.

Informatie over Helmond


Inwoners: 91.524
Gemeente: Helmond
Provincie: Noord-Brabant
Station(s) van Helmond: Station Helmond 't Hout, Station Helmond, Station Brandevoort
Bekende wijken: ´t Hout, Brouwhuis, Warande, Stiphout, Rijpelberg, Dierdonk, Brandevoort, De Veste, Bokhorst
Evenementen: Festival Jazz in Catstown, Lighttown, Artistieke festival Artimond, Kasteeltuinconcerten
Populaire bezienswaardigheden:
• Kasteel Helmond
• Dierenrijk
• Het Kasteel van Sinterklaas
• Strabrechtse Heide
• Stiphoutse Bossen
• EDAH Museum
• HomeComputerMuseum

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9