Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Diemen taxi

Taxi Diemen

Met de Diemen taxi van sneleentaxi reis je zorgeloos naar je bestemming. Bereken vooraf de ritprijs en boek voordelig je taxi van of naar Diemen!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Diemen

Taxi Diemen - sneleentaxi.nl

De taxi is het perfecte vervoersmiddel in Diemen of omgeving. Zo ben je met de taxi bijvoorbeeld heel snel op Schiphol of in het centrum van Amsterdam. Ook ritten binnen Diemen behoren tot de mogelijkheden. Taxi Diemen van sneleentaxi.nl is dag en nacht beschikbaar. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Diemen taxi

Met Taxicentrale Diemen overal naartoe

Diemen is een gemeente met zo'n 27 duizend inwoners onder de rook van Amsterdam. Voor veel mensen is het de ideale omgeving om even bij te komen van de drukte van de hoofdstad. Ook voor ritten vanuit Amsterdam (waar wij ook vervoeren met onze Amsterdam taxi) naar Diemen staan wij daarom graag voor je klaar. Zoek je een goedkope taxi Diemen? Wij zijn er voor je. Boek online en wij sturen op het gewenste moment een taxi met een betrouwbare chauffeur achter het stuur. 24 uur per dag beschikbaar. De vriendelijkste lokale chauffeurs staan voor je klaar. Voor Taxi Diemen is het allemaal geen probleem.

Taxicentrale Diemen

Sneleentaxi is er voor iedereen

Taxi Diemen is er voor iedereen. Of je nou student bent en een avondje wilt stappen in de binnenstad van Amsterdam, als voetbalsupporter naar een wedstrijd van Ajax gaat of een romantisch dagje Amsterdam doet met jouw partner: de taxidienst Diemen staat voor je klaar. Boek nu voor een taxi en je zult worden opgehaald door een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Ook als je een afspraak wilt maken om later te worden opgehaald, is dat natuurlijk mogelijk. Hetzelfde geldt als je een taxibusje wilt bestellen. Taxi of taxibus Diemen nodig? Boek online via sneleentaxi.nl

Informatie over Diemen


Inwoners: 27.734
Gemeente: Diemen
Provincie: Noord-Holland
Station(s) van : Metrostation Diemen-Zuid, Station Diemen
Bekende wijken: Spoorzicht, Buitenlust, Buytenstee, Scheepskwartier, Vlindertuin, Vogelweide
Evenementen: Diemer Festijn, Jazzfestival DUKE, Daarom Diemen Wereldfestival
Populaire bezienswaardigheden:
• Fort Diemerdam
• Sint-Petrus' Bandenkerk
• Schuilkerk De Hoop
• De Oude Smidse
• Boerderij Vredehof
• Joodse begraafplaats

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9