Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Domburg taxi

Taxi Domburg

Taxicentrale Domburg brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Domburg

Taxi Domburg - sneleentaxi.nl

Beschik je niet over een auto of wil je geen dure parkeerkosten betalen, bel dan Taxi Domburg en wij brengen je stipt, comfortabel en tegen lage tarieven naar iedere gewenste bestemming . Van ’s morgen vroeg tot midden in de nacht en zeven dagen per week vervoeren onze vriendelijke chauffeurs u van hot naar her. Zij weten overal de weg en voorzien je desgewenst ook van deskundig advies. Reserveren voor volgende week? Dat is mogelijk. Twijfel niet langer en bestel jouw taxi nu online.

Domburg taxi

Taxicentrale Domburg haalt je overal op in de regio

De stad Domburg is gelegen op het voormalige eiland Walcheren in de provincie Zeeland en behoort sinds 1997 tot de gemeente Veere. Het is een van de oudste badplaatsen van Nederland en mag tegenwoordig het predicaat Heilzame Zeebadplaats voeren. Wil je genieten van een mooie strandwandeling of gewoon een dagje rustig zonnebaden op het strand, het is allemaal mogelijk in Domburg. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je overal in de gemeente Veere komen ophalen. Wil je gaan wandelen in de Manteling van Walcheren, een natuurgebied met bossen, statige buitenplaatsen en mooie tuinen tussen Domburg en de Veerse Gatdam? Wij brengen je er naartoe en halen je na afloop van jouw wandeling ook weer op. Als je van kunst houdt, kan de Domburgse taxicentrale je ook naar het Marie Tak van Poortvliet Museum vervoeren.

Taxicentrale Domburg

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Ook voor een bezoek aan een Deltapark Neeltje Jans kan je bij Taxi Domburg boeken. Als je met een groter gezelschap wilt gaan, hebben wij ook taxibusjes voor je beschikbaar. Heb je nog andere wensen, laat het bij jouw reservering vooraf dan even weten, dan houden wij hier rekening mee. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Wij denken graag met je mee en zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw vervoersvragen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9