Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Edam taxi

Taxi Edam

Reis met onze Edam taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Edam te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Edam

Taxi Edam - sneleentaxi.nl

Taxi Edam is jouw ideale taxi-partner als je in of rond Edam op zoek bent naar snel en comfortabel vervoer. Onze taxicentrale voert je vanuit deze mooie stad naar eender welke bestemming, ook buiten de stadswallen. Je kan onze diensten zo dus net zo eenvoudig inschakelen voor korte als voor lange ritten, al naar gelang jouw wensen. Wij voeren je sowieso met hetzelfde gemak naar jouw verdere reisbestemming, dan wel naar de voornaamste bezienswaardigheden binnen de stad. Taxi Edam is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Boek nu online.

Edam taxi

Taxicentrale Edam, ideaal voor een bezoekje aan de stad

Met zijn regionale wortels is Taxi Edam eerst en vooral een prima gids bij jouw bezoek aan deze Noord-Hollandse parel. De stad zelf telt bija 7500 inwoners en is onderdeel van de gemeente Edam-Volendam (bijna 28500 inwoners). Edam dankt zijn naam aan de rivier IJe (of de E) en heette voorheen zelfs lange tijd IJedam, naar de dam waar de IJe in de Zuiderzee uitmondt. Deze constructie werd opgericht in 1230 en maakte van Edam al snel een druk bezochte handelsplaats, waar scheepsbouw, haringvisserij en kaashandel welig tierden. Je kan deze geschiedenis opsnuiven in elke vezel van de stad, zoals op de (vernieuwde) kaasmarkt, maar niet minder op de dam zelf, in de muziekkamer, of bij de Zuipoldermolen.

Taxicentrale Edam

Sneleentaxi voor jouw vervoerswensen

Je moet er wel rekening mee houden dat het in het bruisende Edam best druk kan worden. Een goede routeplanning is dus cruciaal. Bij jouw bezoek aan alle monumentale plekjes is Taxi Edam jouw absolute garantie op een perfecte timing en tijdsindeling. Je bent overal snel ter plaatse en geniet van de beste tarieven. Onze betrouwbare chauffeurs staan daarbij niet alleen garant voor jouw veiligheid en comfort, maar ook voor een totale, stijlvolle dienstverlening, die de klasse van ons luxe-wagenpark weet te evenaren. Wil je graag een beetje extra zekerheid, dan kan je zonder meerprijs onze service reserveren voor een later moment. Reist je in een groep? Dan moet je zeker onze leuke taxibusjes overwegen. Zij maken jouw reis eens zo efficiënt en gezellig. Bij Taxi Edam is de klant koning. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxj.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9