Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Eemshaven taxi

Taxi Eemshaven

Regel je Eemshaven taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Eemshaven. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Eemshaven

Taxi Eemshaven - sneleentaxi.nl

Taxi Eemshaven is er voor de gehele regio Eemshaven. Wil je ’s ochtends vroeg met de taxi in Groningen naar een afspraak in de Eemshaven gebracht worden? Laat je jouw auto na een uitgelopen zakendiner liever staan? Er zijn duizend redenen te bedenken waarvoor de taxiservice in Eemshaven door jou geboekt kan worden, 24 Uur per dag, zeven dagen per week. De centrale is aangesloten bij sneleentaxi.nl, wat het voor je nog makkelijker maakt om een taxi te bestellen. Ook voor ritten, kort of lang, binnen de gemeente Eemsmond is onze service op en top. Het tarief is laag. Betrouwbare chauffeurs.

Eemshaven taxi

Taxicentrale Eemshaven van en naar de havens

Groningen Seaport is de grootste zeehaven van Noord-Nederland. Het is tevens een belangrijk industrieel gebied met vestigingen van vele grote bedrijven. Het ligt in de gemeente Eemsmond dat uit 31 kleine dorpskernen bestaat en bijna 16 duizend inwoners heeft. In de verschillende dorpen zijn eeuwenoude kerktorens, borgen, boerderijen, molens en woningen te vinden. Met enthousiasme staat Taxi Eemshaven voor een ieder klaar die vervoer van en naar de haven of naar het industriële complex nodig heeft. Wil je bijvoorbeeld een taxi van Eemshaven naar Groningen of een van de oude kerkjes in Zevenhuizen of Roodeschool? Of ben je benieuwd naar het Google data center? Boek dan bij Taxi Eemshaven.

Taxicentrale Eemshaven

Sneleentaxi staat voor kwaliteit

De taxiservice in Eemshaven heeft een goede staat van dienst. Heb je een taxi besteld, dan verschijnt deze voor jouw deur op elk tijdstip dat je wenst. Het is natuurlijk fijn als je merkt dat de chauffeur de weg op zijn duimpje kent en dat is het geval bij Taxi Eemshaven. Specifieke wensen kan je doorgeven aan onze centrale. Het moet wel raar lopen, willen we deze niet kunnen inwilligen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je meerdere taxi’s tegelijk nodig hebt of een taxibusje wilt bestellen. Reserveren voor een andere dag is uiteraard geen probleem. We hopen je snel te verwelkomen in een van onze taxi’s!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9