Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Egmond taxi

Taxi Egmond

Reis met onze Egmond taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Egmond te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Egmond

Taxi Egmond - sneleentaxi.nl

Zoek je een taxi in Egmond aan Zee, Egmond-Binnen of Egmond aan den Hoef? Boek online. Lokale chauffeurs staan voor je klaar. Taxi Egmond kan je overal in Egmond of omgeving komen ophalen. Onze centrale is 24 uur per dag beschikbaar en helpt je graag met al jouw vervoerswensen. 's Morgens vroeg naar jouw werk, 's middags naar het centrum van Bergen of 's avonds naar Amsterdam? Wij staan graag voor je klaar. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Egmond taxi

Taxicentrale Egmond is er voor je

Egmond was tot 2001 een zelfstandige gemeente, maar is in dat jaar samen met Schoorl en Bergen opgegaan in de nieuwe gemeente Bergen. Egmond bestond uit de drie kernen Egmond aan Zee, Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef. Hoewel het geen officiële gemeente is, wordt Egmond nog steeds gezien als één grote woonplaats. Onze taxidienst kan je overal in de genoemde kernen komen ophalen, maar ook elders in de gemeente Bergen. Vervolgens kan je overal naartoe gebracht worden. Wil je vanuit Schoorl naar Egmond aan Zee, of ga je naar Alkmaar of Zaandam? Boek bij onze centrale, geef jouw wensen door en wij sturen op het gewenste moment een taxi. Ook vervoer naar een treinstation of luchthaven is mogelijk bij Taxi Egmond. Wij staan graag voor je klaar.

Taxicentrale Egmond

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

Boek dus bij Taxi Egmond en bestel voor een taxi. Liever een taxi-wagen voor een later moment reserveren, bijvoorbeeld omdat je 's morgens vroeg naar het vliegveld moet? Dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Geef jouw gewenste ophaaltijdstip door en wij reserveren een taxi voor je. Voor groepsvervoer hebben wij taxibusjes beschikbaar. Ook ben je bij ons aan het juiste aders als je opzoek bent naar elektrisch en luxe vervoer. Wij denken graag met je mee en bieden een passend antwoord op al jouw vervoersvragen. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9