Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Enkhuizen taxi

Taxi Enkhuizen

Onze Enkhuizen taxi brengt je onbezorgd op locatie! Regel je taxi voor een scherp tarief online en laat je van of naar Enkhuizen vervoeren.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Enkhuizen

Taxi Enkhuizen - sneleentaxi.nl

Als inwoner van Enkhuizen reis je misschien altijd met jouw eigen auto. Hoe luxe kan het voor je zijn om ook eens in een taxi plaats te nemen en je volledig te laten vervoeren van en naar jouw bestemming? Ook terug haalt Taxi Enkhuizen je met alle plezier op, waar je ook bent. Mogelijk bent je met zijn allen aangeschoven aan een van de sfeervolle terrassen in het centrum? Boek je taxi via sneleentaxi.nl. Uiteraard is de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Enkhuizen ook beschikbaar voor ritten naar bijvoorbeeld Hoorn of Schiphol.

Enkhuizen taxi

Taxicentrale Enkhuizen, lage tarieven en snel ter plaatse

Boek nu online. Wij hanteren lage tarieven. Taxi Enkhuizen is ter plaatse wanneer jij ons nodigt hebt en garandeert volledige betrouwbaarheid. Weet je de weg niet in Enkhuizen en bezoek je deze kustplaats tijdens een dagje uit? Onze chauffeurs zien het als een uitdaging om je exact te vertellen waar je bent en wat er allemaal nog meer te doen is in de buurt. Taxi Enkhuizen kent hier de weg, de straatnamen kennen we op ons duimpje. Je geniet van jouw dagje uit en wij brengen en halen je, waar en wanneer je maar wenst.

Taxicentrale Enkhuizen

Sneleentaxi brengt je overal naartoe

Vergeet, als je Enkhuizen aandoet, vooral niet om de jachthaven te bezoeken, met de welbekende Dromedaris. Rondom dit historische gebouw is een waar cultureel centrum gebouwd, waar je beslist niet omheen kan. Ook onder de poort door kan je wandelen en meegenieten van alle gezellige geluiden die klinken vanaf de aangemeerde schepen achter je. Heb je altijd al een keer willen zeezeilen? Loop je dan ook even binnen bij Zeilvaart Enkhuizen aan het Stationsplein 3. Taxi Enkhuizen haalt je na afloop van het dagje uit weer op en brengt je veilig op jouw volgende bestemming. Wij doen ook aan groepsvervoer, voor als je met een grotere groep op pad gaat. Taxi of taxibus Enkhuizen nodig? Boek via sneleentaxi.nl.

Informatie over Enkhuizen


Inwoners: 18.507
Gemeente: Enkhuizen
Provincie: Noord-Holland
Station(s) van Enkhuizen: Station Enkhuizen
Bekende wijken: Plan-Noord, Oude Gouw, Gommerwijk, Kadijken, Buiten Veste
Evenementen: Jazz Festival, de Waterweek, Flevo Race Harddraverijdag, Klipperrace
Populaire bezienswaardigheden:
• De stadspoort
• De Drommedaris
• Het Klokkenspel van Pieter Hemony
• De Pancraskerk
• Sint-Gommaruskerk
• De Waag
• De Snouck van Loosenpark

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9