Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Haarlemmermeer taxi

Taxi Haarlemmermeer

Haarlemmermeer taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Haarlemmermeer en omgeving. Bestel je taxi van en naar Haarlemmermeer online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Haarlemmermeer

Taxi Haarlemmermeer - sneleentaxi.nl

Bent u in de regio Haarlemmermeer en op zoek naar een taxi? Zoek dan niet verder! Via sneleentaxi.nl kunt u overal in Haarlemmermeer een taxi bestellen. Bel simpelweg naar de taxicentrale in Haarlemmermeer op 023 2050790 en er komt zo snel mogelijk een taxi naar u toe. Taxi Haarlemmermeer komt u bijvoorbeeld halen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep of Badhoevedorp. Uiteraard ook beschikbaar voor ritten van en naar Schiphol. De taxicentrale in Haarlemmermeer is 24 uur per dag bereikbaar.

Haarlemmermeer taxi

Met Taxi Haarlemmermeer naar Schiphol

In de gemeente Haarlemmermeer wonen zo'n 144 duizend mensen. Behalve de grootste plaatsen Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp, bevinden zich ook nog onder meer de kernen Zwanenburg, Vijfhuizen en Rijsenhout in de gemeente. De bekendste in Haarlemmermeer gelegen plek is echter luchthaven Schiphol. De chauffeurs van Taxi Haarlemmermeer zijn gespecialiseerd in Schipholvervoer en brengen u met alle plezier in onze Schiphol taxi naar het vliegveld toe. Ook 's nachts staat de taxiservice voor u klaar om u veilig en comfortabel naar Schiphol te brengen. Maar natuurlijk kunt u met de taxi ook naar bijvoorbeeld Amsterdam of station Hoofddorp gaan.

Taxicentrale Haarlemmermeer

Ook reserveringen voor later mogelijk bij Taxi Haarlemmermeer

Bel dus nu naar Taxi Haarlemmermeer als u een taxi nodig heeft. Er zal dan direct een taxi naar u toe komen met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Wilt u liever een taxi voor een later moment reserveren? Geen probleem, geef het door aan de telefoon en het wordt voor u in orde gemaakt. Bij Taxi Haarlemmermeer wordt niet moeilijk gedaan.De chauffeurs staan graag voor u klaar.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9