Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Haren taxi

Taxi Haren

Op zoek naar een taxi in Haren? Regel je taxivervoer bij dé centrale in Haren en omstreken. Voor een scherp tarief brengen wij je van of naar Haren toe!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Haren

Taxi Haren - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar snel, comfortabel en betrouwbaar taxivervoer in of rond Haren? Zoek dan niet verder! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Haren staat graag voor ke klaar. Zeven dagen per week staan wij voor je klaar. Wij hebben ook busjes beschikbaar als je met een grotere groep op pad gaat. Teven betaal je bij ons vooraf, zodat je ontspannen op reis gaat. De chauffeurs van Taxi Haren kunnen je overal in de gemeente komen halen, dus ook in Glimmen, Noordlaren of Ommen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Haren taxi

Taxicentrale Haren kent de beste routes

Haren ligt in de provincie Groningen en ligt tegen de stad Groningen aan. Er wonen bijna twintigduizend inwoners in Haren, dat bekend staat als een zeer groene gemeente. In 2011 en 2012 werd Haren door opinieweekblad Elsevier zelfs gekozen tot "beste woongemeente van Nederland". Dat het aangenaam toeven is in Haren staat buiten kijf, maar de vervoersopties zijn soms bescheiden. Zeker als je snel en zonder overstappen van A naar B wilt, kan de taxi vaak de beste oplossing zijn. Heb je bijvoorbeeld een afspraak in Groningen, moet je naar het vliegveld van Eelde of - iets dichter bij huis - naar het treinstation van Haren? Boek dan bij onze centrale. Uiteraard brengen onze taxichauffeurs ook naar vele andere bestemmen, binnen en buiten de regio. Taxi Haren kent de beste routes en brengt je altijd zonder omwegen naar jouw bestemming.

Taxicentrale Haren

Sneleentaxi heeft betrouwbare chauffeurs

Wij kunnen het ons voorstellen dat je soms op zoek bent naar net dat beetje extra zekerheid, bijvoorbeeld als je vroeg in de ochtend naar het vliegveld moet. Als je dit wenst, kan je bij ons langer van tevoren een taxi reserveren. Boek online bij onze centrale, geef jouw ophaallocatie en het gewenste ophaaltijdstip door en de reservering wordt voor je gemaakt. Taxi Haren staat bekend om zijn punctualiteit, lage tarieven en betrouwbare chauffeurs. Tevens vervoeren wij je in luxe taxi-wagens. Dus taxi of taxibus Haren nodig? Boek nu bij sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9