Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heemstede taxi

Taxi Heemstede

Laat je met de taxi naar Heemstede vervoeren! Bestel onze goedkope taxi online en ervaar het gemak. In heel Nederland kun je bij ons een taxi vanaf of naar Heemstede boeken.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heemstede

Taxi Heemstede - sneleentaxi.nl

Taxi Heemstede staat graag voor je klaar als je op zoek bent naar een taxi in de gemeente Heemstede of omgeving. Onze taxicentrale staat bekend om zijn punctualiteit, snelheid en jarenlange ervaring in de regio. Tevens denken wij graag met je mee. Zo hebben wij taxibusjes beschikbaar voor het vervoer van grotere groepen. Taxi Heemstede kan je overal in en rond Heemstede komen halen en brengt je vervolgens naar welke bestemming je ook wenst. Onze centrale is 24 uur per dag beschikbaar. Lage tarieven. Boek nu online. Ook voor ritten naar Schiphol.

Heemstede taxi

Taxicentrale Heemstede brengt je overal naartoe

Heemstede ligt in het zuiden van Noord-Holland en ligt tussen Haarlem, Bloemendaal en Haarlemmermeer in. Er wonen zo'n 26 duizend mensen in Heemstede, dat een lange geschiedenis kent. Zo kreeg het in 1245 stadsrechten van graaf Willem II. Tegenwoordig staat Heemstede bekend als rustige plaats en een uitvalsbasis voor mensen die het wat drukkere Haarlem willen ontvluchten. Toch blijven Haarlem, het strand van Bloemendaal en Amsterdam grote trekpleisters voor mensen die wonen in Heemstede. Wil je op snelle, comfortabele en directe wijze naar een van deze bestemmingen? Boek bij Taxi Heemstede! Je zal worden opgehaald door een betrouwbare chauffeur en zonder omwegen naar uw gewenste locatie worden gebracht. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor kortere ritten binnen Heemstede zelf, bijvoorbeeld naar het treinstation of naar het Oude Slot.

Taxicentrale Heemstede

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

Boek dus bij Taxi Heemstede als je een taxi nodig heeft. Er zal dan zo snel als mogelijk een taxi naar je toe komen, met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Er is ook groepsvervoer mogelijk bij ons. Taxi of taxibus Heemstede nodig? Boek nu via sneleentaxi.nl. Bij sneleentaxi reserveer je je taxi van te voren, bijvoorbeeld omdat je vroeg naar Schiphol moet. Hierdoor ben je verzekerd van je vervoer en kan je met een gerust gevoel beginnen aan je vakantie. Boek bij Taxi Heemstede en we zetten je in ons reserveringssysteem. Wij voorzien graag in al jouw vervoerswensen.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9