Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heiloo taxi

Taxi Heiloo

Een Heiloo taxi regel je online bij sneleentaxi.nl! In heel Nederland hebben wij chauffeurs klaarstaan om je van of naar Heiloo te vervoeren. Bereken vooraf de ritprijs en boek je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heiloo

Taxi Heiloo - sneleentaxi.nl

Sneleentaxi.nl staat graag voor je klaar als je een taxi zoekt in Heiloo of omgeving. Wil je 's morgens naar het centrum, 's middags naar de sportclub of 's avonds stappen in Alkmaar? Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en geven graag op al jouw vervoersvragen een passend antwoord. Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar voor grotere groepen. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Heiloo taxi

Sneleentaxi voor al jouw taxiritten

Heiloo is een dorp en gemeente in Noord-Holland met zo'n 22 duizend inwoners. Het ligt ten zuiden van Alkmaar en ligt vlakbij de snelweg A9. Wil je een taxi vanuit Heiloo naar Alkmaar? Onze chauffeurs rijden altijd via de snelste routes en brengen je er direct naartoe. Ga je liever naar het zuiden, bijvoorbeeld naar Haarlem, Zaandam of Amsterdam? Ook dat is uiteraard mogelijk. Bezoek een van de vele attracties die Noord-Holland rijk is met Taxi Heiloo , achteraf haalt onze taxidienst je uiteraard ook weer op. Je kan bij ons een taxi reserveren voor een later moment. Dit is bijvoorbeeld handig als je 's morgens vroeg naar een treinstation of luchthaven gebracht wilt worden.

Taxicentrale Heiloo

Taxibusjes en directievervoer bij Taxicentrale Heiloo

Boek dus bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Heiloo en geef jouw wensen door. Wij hebben speciale taxibusjes beschikbaar voor grotere groepen. Leuk als je bijvoorbeeld met een vriendengroep gaat stappen in Alkmaar of Amsterdam! De mogelijkheden bij Taxi Heiloo zijn legio, zo kan je bij ons ook terecht voor elektrisch en luxe vervoer. Taxi Heiloo denkt graag met je mee en vervoert je altijd op de gepaste wijze. Bestel nu jouw taxi via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9