Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heinkenszand taxi

Taxi Heinkenszand

Bestel je vervoer bij dé taxicentrale in Heinkenszand en omstreken, wat je bestemming ook is. Een Heinkenszand taxi reserveer je voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heinkenszand

Taxi Heinkenszand - sneleentaxi.nl

Heb je een taxi nodig in Heinkenszand of een van de andere dorpen van de Zeeuwse gemeente Borsele? Dan zit je hier goed! Taxi Heinkenszand levert comfortabel, betrouwbaar en snel taxivervoer voor een lage prijs. Wij hebben ook taxibusjes, speciaal voor grotere groepen. Heeft jouw eigen auto een lekke band, rijden er geen bussen meer of wil je gewoon een dagje onbezorgd op pad? Onze betrouwbare chauffeurs staan graag voor je klaar. Via de snelste route wordt je naar jouw bestemming gebracht. Boek nu online.

Heinkenszand taxi

Taxicentrale Heinkenszand, overal in Borsele

Heinkenszand is de grootste dorpskern van de gemeente Borsele, die verder ook nog onder meer 's-Gravenpolder, Lewedorp en Nieuwdorp omvat. Onze chauffeurs kunnen je overal in deze gemeente komen ophalen en brengen je vervolgens naar welke plek je ook wil. Ga je bijvoorbeeld naar Goes, een dagje naar Middelburg of wil je naar een vliegveld of treinstation gebracht worden? Met Taxi Heinkenszand word je altijd direct naar jouw bestemming gebracht. Wij denken graag met je mee wat het handigste ophaaltijdstip is.

Taxicentrale Heinkenszand

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de gemeente Borsele biedt een scala aan mogelijkheden. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld een taxibusje bestellen, speciaal voor als je met een grotere groep op pad gaat. Ook elektrisch vervoer is mogelijk bij Taxi Heinkenszand. Onze centrale is 24/7 beschikbaar voor al jouw vervoersvragen. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Boek nu via sneleentaxi. We helpen je graag met al jouw taxi-wensen. Ook voor evenementenvervoer.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9