Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Hoofddorp taxi

Taxi Hoofddorp

Een Hoofddorp taxi regel je online bij sneleentaxi.nl! In heel Nederland hebben wij chauffeurs klaarstaan om je van of naar Hoofddorp te vervoeren. Bereken vooraf de ritprijs en boek je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Hoofddorp

Taxi Hoofddorp - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar snel, comfortabel en betrouwbaar vervoer in de regio Hoofddorp? Zoek dan niet verder! Via sneleentaxi.nl is het mogelijk een taxi te bestellen in en rond Hoofddorp. Wil je bijvoorbeeld een taxi naar Schiphol of naar Amsterdam? Boek dan bij de taxicentrale in Hoofddorp. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar, zowel voor zakelijk als particulier vervoer. Taxi Hoofddorp, tot jouw dienst. Via de website, sneleentaxi.nl boek je vooraf je vervoer en zal op het afgesproken tijdstip op locatie zijn. Onze chauffeur brengt je met veel plezier naar de gewenste bestemming, waar deze ook is. Of je nou een bezoek gaat brengen aan het centrum van Hoofddorp of met de taxi naar de andere kant van Nederland moet, wij staan dag en nacht voor je klaar.

Heb je met spoed een taxi nodig? Of wil je in alle rust aan je vakantie beginnen door alvast een taxi te boeken naar het vliegveld? Via de website is het mogelijk om spoedboekingen te plaatsen of om je taxi ver vooruit te boeken. Reis je met meer dan 4 personen? Of wil je in alle luxe vervoerd worden? Taxi Hoofddorp heeft ook taxibusje en luxe vervoer beschikbaar. De taxi betaal je tijdens het boeken vooraf in je vertrouwde bankomgeving. Na het boeken ontvang je per mail een bevestiging. Hierin staan de contactgegevens van de chauffeur vermeld. Je kan met de chauffeur afstemmen waar jullie elkaar ontmoeten of mocht je vragen hebben, dan is je chauffeur bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Gaat de taxirit onverhoopt op het afgesproken tijdstip toch niet door, dan kun je tot 36 uur van tevoren de rit kosteloos wijziging. Dit kan via de bevestigingsmail; mocht je hier niet uitkomen dan zit de klantenservice paraat om je verder te helpen. Je maakt via de website makkelijk een account aan waar alle geboekte taxiritten terug te zien zijn. Mocht je opnieuw dezelfde taxi nodig hebben vanaf Hooffdorp dan herkent het systeem jouw rit en kan je deze gemakkelijk opnieuw boeken. In het account zie je alle nodige informatie bij elkaar. Bestel je taxi onlin via sneleentaxi.nl - Wat je bestemming ook is.

Hoofddorp taxi

Overal naartoe met de Taxicentrale in Hoofddorp

Hoofddorp ligt onder de rook van luchthaven Schiphol en is de grootste plaats in de gemeente Haarlemmermeer. De plaats is in de afgelopen decennia ontzettend gegroeid. Terwijl er in 1970 nog zo'n negenduizend mensen in Hoofddorp woonden, zijn dat er inmiddels bijna 75 duizend. Deze groei heeft ook als gevolg dat er tegenwoordig een stuk meer te doen is in Hoofddorp. Zo zijn er elk jaar meerdere muziek- en dansevenementen en is er een skicentrum waar je van september tot en met maart kan skiën en snowboarden. Wil je vervoer naar een van deze of andere bestemmingen? Taxi Hoofddorp kent de snelste routes en brengt je er graag naartoe. Uiteraard zijn de taxi's ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld een andere stad of naar Schiphol.

Taxicentrale Hoofddorp

Sneleentaxi tot jouw dienst

Boek dus bij Taxi Hoofddorp als je een taxi nodig hebt. De chauffeurs komen je graag halen in Hoofddorp, maar bijvoorbeeld ook in Nieuw-Vennep of op Schiphol. Taxivervoer is vaak het beste en snelste vervoersmiddel om van de ene naar de andere locatie te komen. Een taxi kan bijna overal komen en is erg luxe. Bij sneleentaxi ben je altijd verzekerd van een privé taxi en is het mogelijk om je bagage gratis mee te nemen. Kinderen zijn ook welkom in de taxi. Je kunt aangeven of je een kinderzitje wenst, zodat de chauffeur hier rekening mee kan houden. Mocht je de taxirit onverhoopt niet meer nodig hebben, dan kan je de taxirit 3 uur van tevoren gratis annuleren. Geef jouw wensen door tijdens de boeking en wij doen de rest. Boek nu online bij Taxi Hoofddorp!

Informatie over Hoofddorp


Inwoners: 75.595
Gemeente: Hoofddorp
Provincie: Zuid-Holland
Station(s) van Hoofddorp: Station Hoofddorp
Bekende wijken: Bornholm, Centrum, Floriande, Graan voor Visch, Overbos, Pax, Toolenburg
Evenementen: Concours Hippique, Mysteryland, Haarlemmermeer Culinair
Populaire bezienswaardigheden:
• Het Mannetje van Hoofddorp
• The Amazing Whale Jaw
• De Eersteling
• De Oude Raadhuis
• De Polderhuis
• Het Historisch Museum Haarlemmermeer

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9