Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Huizen taxi

Taxi Huizen

Boek je Huizen taxi online! Voor een vast laag tarief vervoeren wij je van of naar Huizen. Regel je taxi vooraf bij sneleentaxi, je boeking direct per mail bevestigd.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Huizen

Taxi Huizen - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een goedkope taxi in de regio Huizen? Zoek dan niet verder! Taxi Huizen is jouw ideale taxi-partner in Huizen en omstreken. Betrouwbare chauffeurs komen je met alle plezier en zo snel mogelijk halen waar je maar wilt in de regio Huizen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu bij Taxi Huizen. Onze taxicentrale is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.

Huizen taxi

Overal naartoe met Taxicentrale Huizen

Huizen is een dorp in Het Gooi met ruim veertigduizend inwoners. Het is een levendige plaats met veel activiteiten en bezienswaardigheden. Zo zijn er enkele mooie kerken, spelen de voetbalclubs SV Huizen en HSV De Zuidvogels hun thuiswedstrijden en zijn er meerdere leuke restaurants en winkelcentra. Ook ligt Huizen dicht in de buurt van grote steden als Hilversum, Amsterdam en Utrecht. Naar al deze plekken brengen onze chauffeurs je graag toe. Dus zoek je een taxi in Huizen? Boek nu via sneleentaxi.

Taxicentrale Huizen

Het is allemaal mogelijk met sneleentaxi

Boek dus bij Taxi Huizen voor al jouw vervoerswensen. Geef het door tijdens je boeking en het wordt voor je in orde gemaakt. Heb je bijvoorbeeld een taxibus nodig? Of wil je graag reizen in comfort? Sneleentaxi levert zowel taxibusjes als luxe ritten. Bij sneleentaxi boek je je rit vooruit, hierdoor sta je niet meer voor verrassingen op de dag van vertrek. Bij Taxi Huizen ben je in goede handen. Aardige chauffeurs met kennis van de regio. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9