Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je IJmuiden taxi

Taxi IJmuiden

Regel je IJmuiden taxi online bij sneleentaxi! Taxi van of naar IJmuiden nodig? Wij brengen je graag op locatie!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi IJmuiden

Taxi IJmuiden - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar snel, comfortabel en betrouwbaar vervoer in de regio IJmuiden, ben je hier aan het juiste adres. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in IJmuiden staat namelijk voor je klaar om je in IJmuiden of omgeving op te komen pikken en daarna weer weg te brengen naar jouw gewenste locatie. 's Ochtends, 's middags, 's avonds en 's nachts staan de vriendelijke chauffeurs van Taxi IJmuiden tot jouw dienst. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek online via sneleentaxi.

IJmuiden taxi

Taxicentrale IJmuiden, voor al jouw bestemmingen in IJmuiden

IJmuiden is een havenstad in het westen van Noord-Holland en is onderdeel van de gemeente Velsen. Het heeft, na Rotterdam en Amsterdam, de op twee na grootste haven van Nederland. Vanuit de haven van IJmuiden gaat elke dag een veerboot naar de in Noord-Engeland gelegen stad Newcastle. In IJmuiden mondt het Noordzeekanaal uit in de Noordzee, een erg populaire toeristische bestemming. Verder heeft IJmuiden een zeer mooi en populair strand, waar elk jaar vele badgasten genieten van de zon. Genoeg te doen dus in IJmuiden, en al deze locaties zijn uitermate goed bereikbaar met Taxi IJmuiden.

Taxicentrale IJmuiden

Boek bij sneleentaxi voor al jouw wensen

Wil je op een snelle, comfortabele en betrouwbare manier naar een van deze bestemmingen in de gemeente IJmuiden? Boek bij Taxi IJmuiden! Je wordt opgehaald op de door jou doorgegeven locatie en naar jouw bestemming gebracht. Uiteraard zijn onze taxi's ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Bloemendaal of Amsterdam. Bij sneleentaxi reserveer je een taxi voor een later moment. Hierdoor is alles van tevoren geregeld en kan jij met een gerust gevoel beginnen aan je reis. Tevens bieden wij je de mogelijkheid tot comfort vervoer, hierbij word je vervoerd in een extra luxe auto, die van alle gemakken is voorzien. Je kan op de achterbank in alle rust doorwerken. Ben je geïnteresseerd geraakt in wat de taxicentrale in IJmuiden je kan bieden? Boek dan online via sneleentaxi.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9