Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Krommenie taxi

Taxi Krommenie

Reis met een Krommenie taxi naar je bestemming! Vanuit heel Nederland boek je een taxi van of naar Krommenie voor een scherpe prijs online.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Krommenie

Taxi Krommenie - sneleentaxi.nl

Woon of verblijf je in Krommenie en heb je een taxi nodig? Of zoekt je juist vervoer naar Krommenie toe? Onze lokale taxicentrale in de regio Zaanstad staat graag voor je klaar. Taxi Krommenie staat 24 uur per dag klaar voor al jouw vervoerswensen. Iedereen is welkom bij onze taxidienst in Krommenie. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Krommenie taxi

Het gemak van Taxicentrale Krommenie

Krommenie is een dorp dat behoort tot de gemeente Zaanstad en heeft ruim zestienduizend inwoners. Vroeger was het een zelfstandige gemeente, maar sinds 1974 is het onderdeel van Zaanstad. De Hervormde Kerk in Krommenie is ruim 350 jaar oud en is zeker een bezoekje waard. Wil je deze kerk bezoeken? Boek bij Taxi Krommenie en wij sturen een chauffeur jouw kant op wanneer jij hem nodig hebt. De bestuurders van onze taxi's hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in de regio en rijden altijd via de snelste route. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe te rijden of waar te parkeren, maar kunt onbezorgd genieten van het gemak van een rit in een van onze taxi's. Je kan ook bij ons boeken voor langere taxiritten, bijvoorbeeld naar Zaandam, Amsterdam of Schiphol. Taxi Krommenie brengt je graag.

Taxicentrale Krommenie

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Boek dus bij onze centrale, geef jouw wensen door en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi jouw kant op. Je kan bij ons ook een taxibusje bestellen, voor als je op zoek bent naar vervoer voor een grotere groep. Bij ons betaal je vooraf, wij maken het je namelijk graag gemakkelijk. Dus wil je de Zaanstreek ontdekken, ga je met koffers en al naar een luchthaven of treinstation of heb je een zakelijke afspraak in Zaandam? Boek bij Taxi Krommenie.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9