Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Landsmeer taxi

Taxi Landsmeer

Met de Landsmeer taxi van sneleentaxi reis je zorgeloos naar je bestemming. Bereken vooraf de ritprijs en boek voordelig je taxi van of naar Landsmeer!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Landsmeer

Taxi Landsmeer - sneleentaxi.nl

Heb je nu of binnenkort een taxi nodig in de regio Landsmeer? Met Taxi Landsmeer kom je snel en veilig op jouw bestemming. Misschien moet je jouw vlucht op Schiphol halen of zoek je een comfortabele vorm van vervoer voor een avondje uit in Zaandam, Purmerend of Amsterdam? Taxi Landsmeer zorgt ervoor dat je er op tijd bent. Onze taxidienst in Landsmeer staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor je klaar. Er staat dan op het gewenste moment een taxi met een ervaren chauffeur bij je voor de deur. Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar.

Landsmeer taxi

Waar wil je naartoe met Taxicentrale Landsmeer?

Landsmeer is een landelijk gelegen gemeente waar ook de kleinere dorpen Den Ilp en Purmerland deel van uitmaken. De drie plaatsen samen hebben ongeveer 11.000 inwoners. Landsmeer bestaat al sinds de middeleeuwen en heeft vaak strijd moeten leveren met het water. Tegenwoordig is het nog steeds een waterrijke gemeente, met veel sloten en kanalen en omringd door weilanden. In de directe omgeving liggen de bijzondere natuurgebieden Het Twiske en Ilperveld. Het dorp zelf heeft een sfeervol centrum met gezellige straatjes, het winkelcentrum De Nieuwe Gouw en diverse restaurants en cafés. In de buurt zijn verschillende sportvoorzieningen, variërend van zeilmogelijkheden tot een moderne ski- en snowboardhal. Taxi Landsmeer haalt je thuis op en brengt je overal naartoe, binnen of buiten de gemeente.

Taxicentrale Landsmeer

Er is veel mogelijk bij sneleentaxi

Met Taxi Landsmeer weet je zeker dat je gebruik maakt van een professioneel vervoersbedrijf. Vanzelfsprekend staan wij op het gewenste moment paraat wanneer je een taxirit nodig hebt, maar uiteraard kan je bij onze taxicentrale in Landsmeer een rit reserveren voor een later tijdstip. En natuurlijk kan je bij ons boeken voor zowel korte als lange ritten.Taxi Landsmeer beschikt over een uitgebreid wagenpark met veel luxe modellen. Om groepen bestaande uit meerdere personen te vervoeren, kan je bij ons ook een ruim taxibusje bestellen. Onze chauffeurs kennen de weg en zorgen ervoor dat je via de kortste route jouw bestemming bereikt. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Dat is waar Taxi Landsmeer voor staat. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9