Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Leek taxi

Taxi Leek

Taxi in Leek gezocht? Onze vervoerders van Leek taxi staan klaar om je te helpen! Vanuit heel Nederland boek je bij ons zowel taxiritten van als naar Leek!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Leek

Taxi Leek - sneleentaxi.nl

Zoek je vervoer in de regio Leek? Sneleentaxi.nl staat graag voor je klaar. Onze centrale in Leek, Taxi Klaas genaamd, levert betrouwbaar taxivervoer voor een gunstige prijs. 24 uur per dag beschikbaar. Wil je naar Marum, Roden of Groningen gebracht worden? Wij brengen je op het gewenste moment. Ook voor langere ritten naar bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam staan wij graag voor je klaar. Taxi Leek nodig? Boek online.

Leek taxi

Waar wil je heen met Taxicentrale Leek?

De Groningse gemeente Leek kent zo'n twintigduizend inwoners en herbergt naast hoofdplaats en naamgever Leek nog een hoop andere dorpen. Onze chauffeurs kunnen je overal in de gemeente komen ophalen en brengen je vervolgens naar welke bestemming je ook wenst. Heb je bijvoorbeeld vervoer nodig vanuit Tolbert, Zevenhuizen of Midwolde? Boek online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Wil je vervolgens naar een attractiepark, restaurant of sportclub gebracht worden? Onze chauffeurs weten perfect de weg en rijden altijd via de snelste route. Geen navigatie- of parkeerproblemen voor je, maar onbezorgd en comfortabel op stap in een van onze taxi's.

Taxicentrale Leek

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Boek dus bij Taxi Leek en bestel jouw taxi. Zoek je een taxibusje? Wij hebben speciale taxibusjes beschikbaar voor max. 6 personen. Ideaal als je met een groep vrienden gaat stappen in Groningen! Uiteraard kan je achteraf ook weer opgehaald worden. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Bestel jouw taxi nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9