Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Lemmer taxi

Taxi Lemmer

Taxi Lemmer nodig? Regel je vervoer online bij dé taxicentrale in Lemmer en omgeving. Bestel je taxi van en naar Lemmer online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Lemmer

Taxi Lemmer - sneleentaxi.nl

Taxi Lemmer staat graag voor je klaar als je op zoek bent naar een taxi in Lemmer of omgeving. Onze taxicentrale staat bekend om zijn punctualiteit, snelheid en jarenlange ervaring in de regio. Tevens denken wij graag met je mee. Zo hebben wij taxibusjes beschikbaar voor het vervoer van grotere groepen. Taxi Lemmer kan je overal in en rond Lemmer komen halen en brengt je vervolgens naar welke bestemming je ook wenst. Onze centrale is elke dag bereikbaar. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online. Ook voor ritten naar het treinstation.

Lemmer taxi

Taxicentrale Lemmer brengt je overal naartoe

Wil je op snelle, comfortabele en directe wijze ergens naartoe gebracht worden? Boek bij Taxi Lemmer. Je zal dan meteen worden opgehaald en zonder omwegen naar jouw gewenste locatie worden gebracht. Uiteraard zijn wij zowel beschikbaar voor kortere ritten binnen de gemeente Lemmer als voor langere ritten naar bijvoorbeeld het Tjeukemeer of het Slotermeer.

Taxicentrale Lemmer

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

Boek dus bij Taxi Lemmer als je een taxi nodig hebt. Er zal dan zo snel als mogelijk een taxi naar je toe komen, met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Er is ook groepsvervoer mogelijk bij ons. Taxi of taxibus Lemmer nodig? Boek online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Wil je liever voor een later moment een taxi reserveren, bijvoorbeeld omdat je vroeg naar het treinstation moet? Boek bij  Taxi Lemmer en we zetten je in ons reserveringssysteem. Wij voorzien graag in al jouw vervoerswensen. Boek jouw taxi nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9