Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Lisse taxi

Taxi Lisse

Met onze Lisse taxi reis je voordelig naar je bestemming. Bereken vooraf onze ritprijs en boek je taxi van of naar iedere locatie in Nederland!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Lisse

Taxi Lisse - sneleentaxi.nl

Zoek je vervoer van of naar Lisse? Boek nu online. Taxi Lisse staat van vroeg tot laat voor je klaar. Wij hebben zowel gewone taxi's als taxibusjes tot onze beschikking. Wil je naar het treinstation, Schiphol of het centrum van Leiden? Onze chauffeurs kunnen je overal naartoe brengen. Boek nu bij onze centrale, geef jouw wensen door en wij sturen een taxi die voldoet aan jouw eisen. Zoek je een goedkope taxi van of naar Lisse? Taxi Lisse is jouw beste keus. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Lisse taxi

Taxicentrale Lisse brengt je overal naartoe

De Zuid-Hollandse gemeente Lisse heeft zo'n 22 duizend inwoners en ligt tussen Leiden en Hoofddorp in. Heb je vervoer nodig naar een van deze plaatsen? Wij brengen je graag. Onze chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd zonder omwegen naar jouw bestemming. Ook vervoer naar een restaurant, winkel of attractiepark behoort tot de mogelijkheden. Een taxi naar de Keukenhof kan natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan Lisse. Je kan bij ons ontspannen genieten van een rit in een van onze comfortabele taxi's en hoeft je niet druk te maken over hoe te rijden of waar te parkeren. Na afloop van jouw bezoek halen wij je ook graag weer op.

Taxicentrale Lisse

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Ook groepsvervoer is mogelijk bij Taxi Lisse. In ons wagenpark bevinden zich namelijk enkele taxibusjes, waarin je met jouw gezelschap in een keer vervoerd kan worden. Gaan jullie gezellig met z'n allen op stap of met veel koffers richting treinstation of luchthaven? Boek bij onze centrale en vraag naar een taxibusje. Wij raden je wel aan deze tijdig te reserveren, zodat je zeker bent van een bus op het door jou gewenste moment. Wij zijn de goedkoopste taxi in de regio Lisse. Dus taxi of taxibus Lisse nodig? Bestel jouw taxi nu via sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9