Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Marum taxi

Taxi Marum

Marum taxi nodig? Bestel je taxi online en wij regelen je vervoer van of naar Marum. Overal in Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Marum

Taxi Marum - sneleentaxi.nl

Zoek je een taxi van, naar of in Marum? Zoek dan niet verder! De bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale de regio Marum staat dag en nacht voor je klaar om een antwoord te geven op al jouw vervoersvragen. Heeft jouw eigen auto een lekke band, rijden de bussen niet meer of ga je met een groep vrienden op stap in Groningen? Om welke reden dan ook, sturen wij een taxi jouw kant op. Optimaal gemak en comfort bij Taxi Marum. Boek online.

Marum taxi

Taxicentrale Marum kent de regio

Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je overal in de gemeente Marum komen ophalen, dus ook in bijvoorbeeld De Wilp of Niebert. Vervolgens kan je naar elke bestemming die je wenst gebracht worden. Wil je bijvoorbeeld naar Groningen, Leeuwarden of een stad in het zuiden van het land? Zowel korte als lange ritten zijn mogelijk bij Taxi Marum. Ook vervoer naar een attractiepark, treinstation of vliegveld is zo geregeld. Boek online, geef jouw wensen door en wij sturen een taxi op het gewenste moment jouw kant op.

Taxicentrale Marum

Bestel een busje bij sneleentaxi

Taxi Marum heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Vandaar dat je bij ons ook een taxibusje kan bestellen. Zo kunnen er in één keer tot zes mensen vervoerd worden. Ideaal bij een avondje uit met een groep vrienden! Bij taxicentrale Marum denken wij graag met je mee. Boek nu online via sneleentaxi.nl. Lage tarieven. Fijne chauffeurs.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9