Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Middelburg taxi

Taxi Middelburg

Met een Middelburg taxi van sneleentaxi reis je voordelig naar deze kustplaats. In heel Nederland is het mogelijk om tegen een laag tarief een taxi van of naar Middelburg te boeken.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Middelburg

Taxi Middelburg - sneleentaxi.nl

Moet je overmorgen vroeg op Station Middelburg zijn of zoek je net een taxi die je volgende week ’s nachts op komt halen na het huwelijksfeest van jouw collega? Geen nood, Taxi Middelburg staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot jouw dienst en onze vriendelijke chauffeurs brengen je graag naar elke gewenste bestemming. Je kan een geplande rit al van tevoren doorgeven, ook als je een taxibusje nodig hebt. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven.

Middelburg taxi

Taxicentrale Middelburg waarheen je ook wilt

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. De gemeente Middelburg bestaat behalve de stad Middelburg ook nog uit de stad Arnemuiden en de dorpen Kleverskerke, Nieuw- en Sint Joosland en Sint Laurens. De stad Middelburg is al in de Middeleeuwen ontstaan, kreeg stadsrechten in de dertiende eeuw en was vroeger ook een belangrijke VOC-stad. Taxi Middelburg brengt je graag naar het centrum van Vlissingen, waar je een bezoek kunt brengen aan vele bijzondere gebouwen en monumenten, zoals het oude Gotische stadhuis en het Abdijcomplex, waarin zich het Zeeuwse provinciehuis en het Zeeuws museum bevinden. Vanaf de Lange Jan, een van de drie torens van het Abdijcomplex, heb je een schitterend uitzicht over Walcheren. In Middelburg kan je ook gezellig een avondje naar de schouwburg of naar het filmtheater gaan en na afloop nog lekker iets gaan eten of drinken, waarna de betrouwbare chauffeurs van de Middelburgse taxicentrale je weer veilig naar huis brengen.

Taxicentrale Middelburg

Sneleentaxi brengt je naar al jouw afspraken

Ook wanneer je niet in Middelburg zelf, maar in de regio een belangrijke afspraak hebt, dan staat Taxi Middelburg voor je klaar om je daarheen te brengen en na afloop ook weer op te halen. Onze chauffeurs kennen er de weg en weten de kortste route naar jouw bestemming, zodat je mooi op tijd bent. Je kan op ons rekenen. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Bestel jouw taxi nu online via sneleentaxi.nl.

Informatie over Middelburg


Inwoners: 41.875
Gemeente: Middelburg
Provincie: Zeeland
Station(s) van Middelburg: Station Middelburg
Bekende wijken: Dauwendaele, Griffioen, Klarenbeek, Veerse Poort, Mortiere, Nieuw Middelburg, 't Zand, Stromenwijk
Evenementen: Middelburg Boekenstad, Middelburg Vól-koren, Smaek van Zeêland, Culikaravaan, Kickoff Festival Zeeland, Nazomerfestival
Populaire bezienswaardigheden:
• Gabdij van Middelburg
• Stadhuis van Middelburg
• Oostkerk
• Vlasmarkt
• Seismolen
• Lange Jan
• Zeeuws Museum

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9