Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Naarden taxi

Taxi Naarden

Boek je Naarden taxi voordelig online! Wij vervoeren je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf je ritprijs.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Naarden

Taxi Naarden - sneleentaxi.nl

Contacteer nu sneleentaxi om een taxi te bestellen in de regio Naarden. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Taxi of taxibus nodig? Boek bij Taxi Naarden. Jouw autosleutels kwijt, wil je naar het vliegveld of heb je een drankje te veel gedaan? Taxi Naarden is er voor je. 24 Uur per dagen, zeven dagen per week staan onze vriendelijke chauffeurs voor je klaar.

Naarden taxi

Met sneleentaxi naar al jouw bestemmingen

Naarden is een gemeente in Het Gooi en van oudsher een vestingstad. De vesting is altijd zeer goed bewaard gebleven en nog steeds te bezichtigen. Naarden-Vesting is dan ook een populaire trekpleister in de regio. Wil je van jouw bezoek aan Naarden een dag om nooit te vergeten, maken? Wij brengen je hier met alle plezier naartoe. Maar ook een ritje naar station Naarden-Bussum of naar een stad als Hilversum of Amersfoort behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Je vertelt simpelweg waar je heen wilt en de taxidienst in Naarden maakt het in orde. Boek nu en geniet van het gemak van taxi-vervoer. Wij beloven je: daarna wil je niets anders meer!

Taxicentrale Naarden

Snel en comfortabel, dat is Taxicentrale Naarden

Boek online en je komt dan op een comfortabele en snelle manier eenvoudig op jouw plaats van bestemming. Betrouwbare chauffeurs met kennis van de regio komen je ophalen en brengen je ook weer weg. Taxi Naarden is nu op sneleentaxi.nl te bestellen. Wij zijn beschikbaar voor reserveringen op een later moment. Ook taxibusjes en luxe auto's beschikbaar.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9