Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Nieuw-Vennep taxi

Taxi Nieuw-Vennep

Reis met de Nieuw-Vennep taxi naar iedere bestemming in Nederland. Je boekt voordelig een taxi van of naar Nieuw-Vennep online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Nieuw-Vennep

Taxi Nieuw-Vennep - sneleentaxi.nl

Snel een taxi nodig in Nieuw-Vennep? Boek bij onze taxicentrale Taxi Nieuw-Vennep. Deze taxidienst voert je vanuit zijn regio overal naartoe, of het nu binnen of buiten de gemeente is. Korte of lange ritten maken voor onze betrouwbare chauffeurs dus geen verschil. Zij transporteren je steevast met evenveel passie en vakkennis. Onze diensten zijn daarbij altijd beschikbaar: 24 uur per dag en zeven dagen per week. Taxi Nieuw-Vennep staat voor je klaar!

Nieuw-Vennep taxi

Taxicentrale Nieuw-Vennep kent de omgeving

Om zijn taken snel en grondig uit te voeren beschikt Taxi Nieuw-Vennep over een gespecialiseerde expertise met betrekking tot het verkeersknooppunt dat Nieuw-Vennep is. Het dorp is immers een centrale verkeersader van de gemeente Haarlemmermeer, in de provincie Noord-Holland. Daar is het een kruispunt tussen de Vesperweg (tussen Beinsdorp en Burgerveen) en Hoofdweg (van Buitenkaag naar Lijnden), een lijn die centraal in het dorp ligt. Zo wordt Nieuw-Vennep meteen ook omringd door centrale autostrades zoals de A4 (ten oosten), de N207 (ten zuiden) en de N205 / Drie Merenweg (ten westen). Bovendien heeft Nieuw-Vennep een druk bezocht NS-station aan de Schiphollijn. Schiphol is dan ook een zeer voorname werkgever in deze regio, eentje die meteen ook zorgt voor een grote in- en uitstroom van reizigers. De expertise van onze chauffeurs zal zo al snel cruciaal blijken om jouw reis vlot, comfortabel en veilig te laten verlopen. En ondertussen gidsen zij je meteen ook graag rond in de streek. Kans is hier bijvoorbeeld groot dat je langs de Stelling van Amsterdam rijdt, dwars door een stukje UNESCO werelderfgoed.

Taxicentrale Nieuw-Vennep

Boek bij sneleentaxi voor al jouw vervoerswensen

Of je nu binnen of buiten Nieuw-Vennep moet zijn, Taxi Nieuw-Vennep brengt je graag op weg. Naast snelheid, flexibiliteit, efficiëntie en een gespecialiseerde kennis van de lokale verkeerssituaties zijn onze lage tarieven ongetwijfeld een verdere troef. Bij sneleentaxi boek je je rit vooruit. Zonder verborgen extra kosten. Zo ben je altijd 100 procent zeker van onze beschikbaarheid. En ook aan grotere groepen heeft Taxi Nieuw-Vennep gedacht, er zijn namelijk ook taxibusjes beschikbaar. Zo reis je ook in groep flexibel en comfortabel. Taxi Nieuw-Vennep staat graag voor je klaar. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9