Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Noordwolde taxi

Taxi Noordwolde

Reis met onze Noordwolde taxi onbezorgd naar je bestemming. Je boekt je taxi eenvoudig online bij sneleentaxi. In heel Nederland boek je een privé-taxi van of naar Noordwolde.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Noordwolde

Taxi Noordwolde - sneleentaxi.nl

Heb je vervoer nodig van of naar het Friese dorp Noordwolde? Boek dan bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio! Wij kunnen je 24 uur per dag komen ophalen in Noordwolde en brengen je vervolgens naar eender welke bestemming. Ben je wezen stappen, heb je een zakelijke afspraak in Heerenveen of wil je naar een treinstation of luchthaven? Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment. Taxi Noordwolde: betrouwbaar taxivervoer voor een goede prijs.

Noordwolde taxi

Taxicentrale Noordwolde, overal in de gemeente Weststellingwerf

Noordwolde is onderdeel van de gemeente Weststellingwerf, dat zo'n 25 duizend inwoners heeft en als hoofdplaats Wolvega kent.  Noordwolde is met bijna vierduizend inwoners het tweede dorp van de gemeente. Taxi Noordwolde staat overal in Weststellingwerf voor je klaar. Wil je van Noordwolde naar Leeuwarden gebracht worden, heb je vervoer nodig vanuit Oldeholtpade of Steggerda of heb je de trein gemist op station Wolvega? Boek bij onze centrale en wij sturen op het gewenste moment een chauffeur naar je toe. Onze betrouwbare chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en rijden altijd via de snelste routes.

Taxicentrale Noordwolde

Wat is er allemaal mogelijk met sneleentaxi?

Bel dus nu Taxi Noordwolde als u een taxi nodig heeft. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Het is mogelijk om direct een taxirit aan te vragen, maar u kunt ook een taxi reserveren voor een later moment. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als u vervoer nodig heeft naar een luchthaven of treinstation. Ook vervoer naar een restaurant, winkelcentrum of attractiepark is mogelijk. Voor grotere groepen hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9