Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Opmeer taxi

Taxi Opmeer

Opmeer taxi nodig? Wij helpen je graag! Vanuit heel Nederland boek je voordelig een taxi van of naar Opmeer bij ons online. Profiteer direct van onze scherpe tarieven.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Opmeer

Taxi Opmeer - sneleentaxi.nl

Wil je snel en betrouwbaar taxivervoer om vanuit of naar Opmeer te reizen? Boek dan bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale Taxi Opmeer. Wij staan op het gewenste moment voor je klaar. Reis je bijvoorbeeld vanaf station Hoorn naar een adres in Opmeer en wil je niet wachten bij de bushalte? Met Taxi Opmeer ga je op comfortabele en snelle wijze naar jouw bestemming. Ook taxibusjes beschikbaar. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online. Uiteraard ook vervoer naar Schiphol mogelijk.

Opmeer taxi

Taxicentrale Opmeer, voor al jouw vervoer

Ben je uitgenodigd voor een gezellig avondje uit bij De Speulderai aan de Koninginneweg in Opmeer? De taxi is dan de ideale optie om snel en netjes vervoerd te worden. Jouw kleding blijft goed in de vouw en je mag heerlijk voorin zitten wanneer je dit wenst. Wil je na afloop weer naar huis? Hoe laat je ook terug wilt; Taxi Opmeer komt je halen en brengt je naar waar je maar wilt. Onze vriendelijke chauffeurs kennen de beste routes op hun duimpje. Ook voor langere ritten naar bijvoorbeeld Enkhuizen of Schiphol staan wij uiteraard voor je klaar. Je kan voor een later moment een taxi reserveren. Dit biedt net dat beetje extra zekerheid waarnaar je misschien op zoek bent.

Taxicentrale Opmeer

Overal naartoe met sneleentaxi

Aangezien Opmeer geen eigen treinstation heeft en het openbaar vervoer er niet zo regelmatig rijdt zoals in de Randstad, is Taxi Opmeer er om je te brengen naar jouw gewenste bestemming. Dit West-Friese dorp grenst aan diverse kleine gehuchten en buurtschappen, gegarandeerd dat je op jouw vrije zondag een kennis of familielid in de buurt bezoekt. Taxi Opmeer brengt je overal naartoe. Zelfs in het weekend en middenin de nacht. Het maakt ons niet uit of je "in the middle of nowhere" staat; wij weten de weg in de gemeente Opmeer, voor ons is het allemaal bekend terrein. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online via sneleentaxi.nl

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9