Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Purmerend taxi

Taxi Purmerend

Een Purmerend taxi boek je voordelig bij sneleentaxi! Wij vervoeren je graag van of naar Purmerend. Bestel je taxirit eenvoudig bij ons online.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Purmerend

Taxi Purmerend - sneleentaxi.nl

Ken je die vervelende situatie waarbij je in de auto stapt en je er plotseling achter komt dat de wagen helemaal niet wilt starten? Erg vervelend natuurlijk, maar je zal toch echt vervoer nodig hebben, bijvoorbeeld om naar je werk te gaan. Als jou dit gebeurt in Purmerend of omgeving, staan in dat geval gelukkig de vriendelijke chauffeurs van Taxi Purmerend voor je klaar, die je comfortabel en op het gewenste moment naar je bestemming brengen. Er bestaan uiteraard ook plezierigere redenen om een taxi te nemen, bijvoorbeeld na een gezellige avond in de binnenstad van Purmerend, of na een dagje winkelen. Hoe dan ook: wanneer je een taxi in Purmerend nodig heeft, staat Taxi Purmerend graag voor je klaar. 24 Uur per dag, zeven dagen per week. Bestel nu.

Purmerend taxi

Taxi Purmerend, vervoer voor iedereen

De Noord-Hollandse stad Purmerend is een bijzondere stad. De gemeente staat namelijk bekend om het grote aantal mensen dat hier werkt en woont, waarvan vele er afkomstig zijn uit de hoofdstad Amsterdam. Sommige mensen beweren dat er zich onder de inwoners veel "officiële" bewoners van de Amsterdamse Jordaan bevinden: deze zijn allemaal hier komen wonen. Maar of je nu eigenlijk uit de Jordaan komt of niet: als je een taxi nodig hebt, heb je een taxi nodig. En als je die nodig hebt, dan bel je Taxi Purmerend. Wij brengen je graag zo snel mogelijk van A naar B. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Op tijd ter plaatse.

Taxicentrale Purmerend

Taxicentrale Purmerend staat voor je klaar

Taxi Purmerend zorgt ervoor dat er altijd een taxi voor je klaarstaat, op het moment van de dag dat jij het nodig hebt. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de stad als geen ander en brengen je altijd via de snelste route naar de plaats waar je moet zijn. Taxi Purmerend nodig voor morgen? Bestel dan nu je taxi en wij maken het direct in orde. Bijkomende voordelen zijn onze lage tarieven en luxe wagenpark. Taxibus nodig? Ook dan boek je bij Taxi Purmerend. Hopelijk snel tot ziens!

Informatie over Purmerend


Inwoners: 80.117
Gemeente: Purmerend
Provincie: Noord-Holland
Station(s) van Purmerend: Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere
Bekende wijken: Stationsbuurt, Zuiderpolder, Overwhere, De Koog, Wagenweg Wheermolen, Dwarsgouw, De Graeffweg, Golterrein, Werktuigenbuurt, De Gors, Afrika, Amerika, Azië, Europa, Hazepolder
Evenementen: Koemarkt, Bloesemtocht, Paasbest Purmerend, Lenteconcert Harmonie Crescendo Purmerend, Kermis Weidevenne
Populaire bezienswaardigheden:
• Het Twiske
• Purmerbos
• Zaan
• Stichting Purmerends Museum
• Melkwegbrug
• Heemtuin 'De Dwarsgouw'
• Beemster Arboretum

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9