Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Renesse taxi

Taxi Renesse

Regel je Renesse taxi bij dé taxivervoerder van Zeeland. Boek voordelig je taxi van of naar Renesse online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Renesse

Taxi Renesse - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in Renesse of elders op Schouwen-Duiveland? Zoek dan niet verder! Op sneleentaxi.nl kun je nu overal in Renesse en omgeving direct een taxi bestellen. Geef online je vertrekadres en bestemming door en wij zullen direct een taxi voor je regelen. Wil je een taxi ver in de toekomst bestellen? Ook dat is mogelijk. Bereken de ritprijs online, geef uw gewenste ophaaltijdstip aan en wij reserveren een taxi voor je. Taxi Renesse is 24 uur per dag digitaal bereikbaar. Je kunt bij ons online in jouw vertrouwde bankomgeving betalen. Lage tarieven. Stipt op tijd.

Renesse taxi

Taxi Renesse is er voor iedereen

Renesse ligt op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland en kent zo’n 1500 inwoners. Het dorp geniet met name bekendheid vanwege de vele toeristen die er in de zomer op afkomen, vanwege de mooie ligging aan zee. Renesse is met name erg populair onder vakantie vierende jongeren, die veelal overnachten op een van de vele campings. Ook onder families wordt de badplaats de laatste jaren echter steeds populairder. Ben je op vakantie in Renesse en heb je vervoer nodig naar het centrum van het dorp, naar Zierikzee of naar Burgh-Haamstede? Taxi Renesse brengt je er graag naartoe. Uiteraard kun je ook bij ons boeken als je zelf in Renesse woont, of voor langere ritten naar bijvoorbeeld Middelburg, Rotterdam of Eindhoven Airport. Onze taxi’s zijn voor jong en oud beschikbaar, op ieder uur van de dag.

Taxicentrale Renesse

Taxi Renesse biedt ook groepsvervoer

Boek dus nu bij Taxicentrale Renesse als je een taxi nodig hebt. Gaat je met een grotere groep op pad? Daarvoor hebben wij een taxibus beschikbaar. Dit zijn taxi’s die geschikt zijn voor vier personen of meer. Taxi Renesse brengt jouw gezelschap naar eender welke bestemming. Gaan jullie ’s avonds op stad in het centrum en moeten jullie ’s nachts weer worden opgehaald? Wij boeken graag een taxi voor jullie in. Taxi Renesse biedt graag een oplossing voor al uw vervoerswensen. Wij kunnen ook je rolstoel opvouwen en deze voor je meenemen. Onze betrouwbare chauffeurs staan graag voor u klaar. Boer je taxi direct online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9