Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Rotterdam Taxi

Taxi Rotterdam

Een Rotterdam taxi bestel je eenvoudig op sneleentaxi.nl. Wat je bestemming ook is, wij brengen je onbezorgd naar de gewenste locatie. Regel je taxi van of naar Rotterdam online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Twee geparkeerde taxi's in Rotterdam

Taxi Rotterdam - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in de regio Rotterdam of omgeving? Wij helpen je graag verder. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Rotterdam brengt je namelijk met alle plezier en zo snel mogelijk naar de plaats van je bestemming, waar deze zich ook bevindt. Of je nu een bezoek gaat brengen aan de Markthallen of de Euromast van dichtbij wilt bekijken, sneleentaxi staat voor je klaar. Bestel daarom je vervoer bij Taxi Rotterdam en er zal op het gewenste moment een taxi naar je toe komen. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week online bereikbaar.

Voor groepen die met meer dan drie personen reizen hebben wij taxibusjes beschikbaar. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor je klaar om je in en rondom Rotterdam te vervoeren. Je kunt bij ons de taxi vooraf in je vertrouwde bankomgeving betalen. Na de boeking ontvang je direct een bevestiging per mail met daarin de contactgegevens van de vervoerder. Het is mogelijk om tot 36 uur van tevoren je rit kosteloos te wijzigen via de link in de bevestigingsmail. Ook maak je gemakkelijk een persoonlijk account aan waar je alle geboekte taxiritten overzichtelijk kunt inzien. Mocht je opnieuw een taxi nodig hebben vanaf Rotterdam, dan slaat je account deze gegevens op en kun je de taxirit gemakkelijk opnieuw boeken. In je account heb je alle nodige informatie bij elkaar. Kies jij voor gemak? Bestel dan via sneleentaxi.nl: lage tarieven en op tijd ter plaatse. Bestel nu je taxi!

Een vervoerder van taxicentrale Rotterdam staand naast zijn taxi

Met Taxi Rotterdam snel naar je bestemming

Rotterdam, de poort van Europa, is de op een na grootste stad van Nederland en bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. In Rotterdam is een hoop te beleven en te bezichtigen. Denk bijvoorbeeld aan de Haven van Rotterdam, de Euromast of Diergaarde Blijdorp. Taxi Rotterdam brengt je overal even graag naartoe. Er zijn elk jaar een hoop evenementen in Rotterdam, die goed bereikbaar zijn met de taxi. Zo wordt er met regelmaat een taxi naar Ahoy bij ons besteld. Ook als je bijvoorbeeld naar het centrum wilt om te winkelen, vervoer zoekt naar De Kuip om een wedstrijd van Feyenoord te bezoeken of een taxi wilt naar een andere stad als Dordrecht of Den Haag, staat de taxiservice in Rotterdam voor je klaar. Onze betrouwbare chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en rijden altijd via de snelste of door jou gewenste route. Bestel nu jouw taxi online bij onze centrale en geef je wensen door.

Een passagier in de Rotterdam taxi

Taxicentrale Rotterdam, een slimme keuze

De taxi is vaak het beste vervoersmiddel om eenvoudig en snel van de ene naar de andere plek te komen. Een taxi is snel, luxe, veilig en kan bijna overal komen. Dus ben je in Rotterdam op zoek naar een vervoersmiddel dat je kunt vertrouwen en waarmee je snel van de ene naar de andere plek kunt gaan? Bestel dan bij sneleentaxi, dé taxiservice in Rotterdam.

Heb je speciale wensen? Geef deze door in de opmerkingen en wij maken het voor je in orde. Bij sneleentaxi ben je altijd verzekerd van een privé taxi en neem je je bagage kosteloos mee. Onze professionele centralisten helpen je graag met alle vervoerswensen. Ook kinderen zijn van harte welkom in de taxi. Bij de boeking kan je aangeven of je een kinderzitje nodig hebt of niet, onze vervoerder zal hier dan rekening mee houden. Taxi Rotterdam is je beste keus in de regio Rotterdam. Mocht je de taxirit op het laatste moment niet mee nodig hebben, dan is het mogelijk om tot 3 uur van tevoren de rit kosteloos te annuleren. Dus, heb je een taxi of taxibusje rondom Rotterdam nodig? Boek dan direct je taxi online bij via onze website! Wij zorgen dat onze chauffeur je op het gewenste moment van a naar b brengt.

Informatie over Rotterdam


Inwoners: 644.618
Gemeente: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Station(s) van Rotterdam: Station Rotterdam Centraal, Rotterdam Alexander, Rotterdam Blaak, Rotterdam Lombardijen, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Rotterdam Stadion
Bekende wijken: IJsselmonde, Ommoord, Hoogvliet, Kralingen, Schiebroek, Vreewijk, Beverwaard, Delfshaven, Overschie, Charlois, Botlek, Europoort, Maasvlakte
Evenementen: Marathon van Rotterdam, ABN AMRO - World Tennis Tournament (ATP), International Film Festival, North Sea Jazz Festival
Populaire bezienswaardigheden:
• De Erasmusbrug
• De Coolsingel
• De Euromast
• De haven van Rotterdam
• De Markthal
• De Kuip
• Luxor Theater
• Diergaarde Blijdorp
• Rotterdam Ahoy

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9