Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Spaarnwoude taxi

Taxi Spaarnwoude

Spaarnwoude taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Spaarnwoude en omgeving. Bestel je taxi van en naar Spaarnwoude online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Spaarnwoude

Taxi Spaarnwoude - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar comfortabel, snel en betrouwbaar vervoer in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Wij staan graag voor u klaar. Taxi Spaarnwoude biedt hoogstaand taxivervoer voor een lagere prijs. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om te voorzien in al uw vervoerswensen. Heeft uw eigen auto een lekke band, bent u van plan alcohol te drinken of wilt u gewoon een dagje onbezorgd op stap naar bijvoorbeeld Amsterdam (waar wij je ook kunnen ophalen met onze Amsterdam taxi)? Bel naar onze centrale en wij sturen direct een taxi. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas of creditcard betalen. Fijne chauffeurs. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Spaarnwoude taxi

Taxi Spaarnwoude, waar wilt u naartoe?

Spaarnwoude is onderdeel van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, waarin ook de plaatsen Haarlemmerliede, Spaarndam-Oost en Halfweg liggen. Wij kunnen u in de hele gemeente komen ophalen en brengen u vervolgens naar waar u wilt. Heeft u vervoer nodig naar Haarlem, Amsterdam of Schiphol? Onze vriendelijke chauffeurs brengen u graag en helpen u desgewenst met uw bagage. Taxi Spaarnwoude heeft jarenlange ervaring in de taxiwereld en weet precies de snelste routes en mooiste plekjes van de regio. Ons wagenpark bestaat uit luxe auto's en taxibusjes. Wij zijn gespecialiseerd in zowel directie- als groepsvervoer en bieden graag op elke vervoersvraag een oplossing.

Taxicentrale Spaarnwoude

Reserveer uw taxi bij Taxi Spaarnwoude

Bel dus nu naar onze centrale, geef uw wensen door en wij sturen een taxi op het moment dat u dat wilt. U kunt bij ons direct een rit aanvragen, maar ook een taxi reserveren voor een later moment is uiteraard mogelijk. Dit laatste is bijvoorbeeld aan te raden als u 's morgens vroeg naar een vliegveld of treinstation gebracht wilt worden. Taxi Spaarnwoude denkt graag met u mee. Taxi of taxibus Spaarnwoude nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9