Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Stede Broec taxi

Taxi Stede Broec

Stede Broec taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Stede Broec en omgeving. Bestel je taxi van en naar Stede Broec online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Stede Broec

Taxi Stede Broec - sneleentaxi.nl

Heeft u een taxi in de gemeente Stede Broec nodig? Onze centrale Taxi Stede Broec staat graag voor u klaar. Is uw eigen auto kapot, wilt u gezellig een drankje doen of moet u snel naar het treinstation? Om deze en honderden andere redenen staan onze vriendelijke chauffeurs tot uw beschikking. De taxicentrale in Stede Broec is zeven dagen per week bereikbaar. Taxi of taxibus nodig? Bel Taxi Stede Broec en het wordt voor u in orde gemaakt.

Stede Broec taxi

Taxi Stede Broec, overal in de gemeente

De taxi is een uitermate handig vervoersmiddel om u snel en efficiënt door Stede Broec of naar buiten de gemeente te verplaatsen. De gemeente bestaat uit drie dorpen, Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek. Wilt u snel van het ene naar het andere dorp? Onze taxichauffeurs staan met alle plezier voor u klaar. Uiteraard verzorgen wij ook langere ritten, bijvoorbeeld naar Hoorn of naar Schiphol. Wilt u op tijd zijn voor uw vliegtuig? Onze ervaren chauffeurs kennen de beste routes op hun duimpje. Bel nu naar onze centrale en voor u het weet bent u comfortabel en direct onderweg naar uw bestemming.

Taxicentrale Stede Broec

Taxi Stede Broec, voor direct of voor later

Onze taxicentrale helpt u graag uit de brand bij al uw vervoerswensen. Reist u bijvoorbeeld met een groep en heeft u een taxibus nodig? Naast onze luxe-auto's hebben wij ook taxibusjes in ons wagenpark. Wilt u een taxi of taxibus voor een later moment reserveren, voor net dat extra beetje zekerheid? Geen probleem. Bel naar onze centrale en geef uw gewenste tijdstip om opgehaald te worden door. Bij Taxi Stede Broec is de klant koning.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9