Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Ten Boer taxi

Taxi Ten Boer

Ten Boer taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Ten Boer en omgeving. Bestel je taxi van en naar Ten Boer online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Ten Boer

Taxi Ten Boer - sneleentaxi.nl

Taxi Ten Boer is uw ideale taxi-partner in de regio Ten Boer. Wil 's ochtends de auto niet starten of heeft u 's avonds geen zin om de BoB te zijn? Om deze en honderden andere redenen staat de taxiservice in Ten Boer voor u klaar. 24 Uur per dag, zeven dagen per week. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Ten Boer is nu voor iedereen te bestellen. Ook taxibusjes zijn beschikbaar bij Taxi Ten Boer. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Ten Boer taxi

Taxi Ten Boer is er voor iedereen

Taxi Ten Boer staat graag voor iedereen klaar en brengt eenieder naar zijn of haar gewenste bestemming. Wilt u bijvoorbeeld een taxi naar Groningen of Leeuwarden? Dan is Ten Boer er voor u. Net als voor vele andere bestemmingen. Het is allemaal gesneden koek voor Taxi Ten Boer. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een langere rit naar bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of luchthaven Schiphol. Onze chauffeurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het taxivervoer en staan altijd met een glimlach voor u klaar.

Taxicentrale Ten Boer

Taxi Ten Boer staat voor kwaliteit

De taxiservice in Ten Boer staat voor kwaliteit. U zult zo snel als mogelijk worden opgehaald waar en wanneer u wilt door een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Heeft u speciale wensen, schroom dan niet deze door te geven aan de telefoon. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere taxi's of een taxibusje te bestellen. Of wilt u een taxi reserveren voor een later moment? Geen enkel probleem, Taxi Ten Boer komt graag tegemoet aan uw wensen. Dus heeft u een taxi of taxibus Ten Boer nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9