Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Ter Apel taxi

Taxi Ter Apel

Ter Apel taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Ter Apel en omgeving. Bestel je taxi van en naar Ter Apel online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Ter Apel

Taxi Ter Apel - sneleentaxi.nl

Heeft u een taxi nodig in de regio Ter Apel? Dan zit u hier goed! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Ter Apel levert kwalitatief hoogstaand taxivervoer voor een lage prijs. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw vervoersvragen. Wilt u naar Groningen, Veendam of Assen? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct. Ook taxiritten naar een treinstation of vliegveld zijn mogelijk. Vertel ons hoe laat u op uw bestemming wilt zijn en wij rekenen voor u uit wanneer we u moeten komen ophalen. De vriendelijke chauffeur helpt u uiteraard met uw bagage.

Ter Apel taxi

Taxi Ter Apel voor al uw taxiritten

Bij Taxi Ter Apel staan we altijd met een glimlach voor u klaar. Het maakt ons niet uit of u een lokaal ritje binnen Ter Apel wenst of juist een lange afstand moet overbruggen. Wilt u de omgeving ontdekken, of naar een gezellig restaurant of andere uitgaansgelegenheid? Bel Taxi Ter Apel en wij brengen u naar uw bestemming. Na afloop van uw bezoek kunnen wij u uiteraard ook weer ophalen. Onze chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en brengen u altijd zonder omwegen naar uw bestemming. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Taxicentrale Ter Apel

Taxi Ter Apel is dag en nacht bereikbaar

U kunt met uw pinpas betalen in onze taxi's. Geen gedoe met kleingeld meer! Wij zijn altijd beschikbaar om u zo snel mogelijk van A naar B te brengen. U kunt zowel direct een taxirit aanvragen als een taxi-wagen reserveren voor een later moment. Onze centralist plant graag een rit met u in. Heeft u aanvullende vragen, stel deze dan gerust. Wij denken graag met u mee. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9