Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Terneuzen taxi

Taxi Terneuzen

Terneuzen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Terneuzen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Terneuzen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Terneuzen

Taxi Terneuzen - sneleentaxi.nl

Als u een taxi in de regio Terneuzen zoekt, zit u goed op sneleentaxi.nl. Wij kunnen u overal in en rond de gemeente Terneuzen van dienst zijn met kwalitatief hoogstaand taxivervoer. Ook in bijvoorbeeld Sas van Gent of Axel staan wij graag voor u klaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel nu Taxi Terneuzen voor al uw vervoersvragen. Pinbetaling in de taxi is mogelijk.

Terneuzen taxi

Taxi Terneuzen, uw ideale vervoerspartner

De gemeente Terneuzen heeft zo'n 55 duizend inwoners, waarvan het grootste deel in stad en naamgever Terneuzen woont. Andere dorpen in de gemeente zijn onder meer Axel, Sas van Gent en Zaamslag. Zoekt u vervoer in een van deze plaatsen, bijvoorbeeld om naar het stadscentrum, naar Middelburg of naar het strand te gaan? Bel nu ons lokale nummer en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi. Ook vervoer naar bijvoorbeeld een luchthaven, attractiepark of hotel is uiteraard mogelijk. Taxi Terneuzen is uw ideale vervoerspartner in en rond Terneuzen.

Taxicentrale Terneuzen

Met Taxi Terneuzen direct naar uw bestemming

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Terneuzen levert betrouwbaar taxivervoer voor een gunstige prijs. Onze betrouwbare chauffeurs brengen u altijd direct en zonder omwegen naar uw bestemming. U kunt zowel bellen om direct een taxi te reserveren als alvast een rit laten inboeken voor een later moment. Dit laatste kan bijvoorbeeld van pas komen als u naar het vliegveld wilt. Uiteraard helpt de vriendelijke chauffeur u graag met uw bagage. Reist u met veel koffers of met een grote groep? Vraag dan naar een van onze taxibusjes. Ook rolstoelvervoer is mogelijk. Taxi Terneuzen: voor elke vervoersvraag een oplossing. Bel nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9