Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Tholen taxi

Taxi Tholen

Tholen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Tholen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Tholen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Tholen

Taxi Tholen - sneleentaxi.nl

Taxi Tholen is de ideale vervoerswijze om de gemeente Tholen te ontdekken. Met de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxiservice in Tholen weet u zeker dat er geen enkel plekje van Tholen is dat u niet heeft ontdekt. Of u nu graag een taxichauffeur ter beschikking wenst om met uw vrienden 's avonds op stap te gaan in een van de leuke cafeetjes in het centrum, of dat u als toerist overdag een trip wilt maken: Taxidienst Tholen brengt u waarheen u ook wilt. De ervaren chauffeurs staan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat ter beschikking, en dit zeven dagen op zeven. U mag ze dan ook op elk moment contacteren,  zelfs op het laatste ogenblik. Zo bent u er zeker van dat u nooit zonder vervoer valt. Bent u onderweg met een hele groep? Geen probleem. Het taxibedrijf Tholen heeft een ruim gamma wagens en busjes voor u klaar staan.

Tholen taxi

Taxi Tholen kent de mooiste plekjes van de streek

Tholen is een gezellige gemeente in Zeeland met 25 duizend inwoners. Bestaande uit de voormalige eilanden Tholen en Sint Philipsland brengt Taxi Tholen u langs alle pareltjes van deze fantastische streek. In de diverse deelgebieden die Tholen rijk is, zijn allerlei cultuurhistorische gebouwen te bezoeken. Laat onze taxi u meevoeren langs de waterkant van het befaamde Ambachtshuis in Oud-Vossemeer en naar de authentieke korenmolen in Poortvliet. Tussendoor kan u een kijkje nemen in de vele pittoreske kerken die zich in Tholen bevinden. Vergeet zeker geen tussenstop te nemen in een van de talloze restaurants en bars. Hier worden de lekkerste lokale lekkernijen geserveerd. Waarheen u ook wilt en hoe lang de rit ook duurt: voor Taxi Tholen is niets te veel gevraagd. Met een glimlach brengen onze chauffeurs u overal naartoe.

Taxicentrale Tholen

Taxi Tholen is de beste keus

Wilt u een taxiservice waarop u kan vertrouwen? Dan is Taxi Tholen uw perfecte keuze. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs. Dat is wat de taxiservice in Tholen haar klanten garandeert. Dankzij de jarenlange ervaring van de chauffeurs bent u niet alleen stipt op tijd op uw bestemming, maar krijgt u desgevraagd ook nog wat extra informatie over de omgeving. Bel nu naar onze centrale. Lokale chauffeur komt direct. Graag tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9