Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Uitgeest taxi

Taxi Uitgeest

Uitgeest taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Uitgeest en omgeving. Bestel je taxi van en naar Uitgeest online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Uitgeest

Taxi Uitgeest - sneleentaxi.nl

Wilt u graag een onvergetelijk avondje uit beleven in Uitgeest? Dan is een bezoek aan Dorpshuis De Zwaan zeker aan te raden. Hier kunt u meerdere malen per week genieten van diverse optredens en verschillende culturele activiteiten. Taxi Uitgeest haalt u op waar u wilt en brengt u snel en tegen een scherpe prijs naar Dorpshuis De Zwaan in Uitgeest. Taxi Uitgeest heeft een luxe wagenpark en prachtige taxi's die u veilig van A naar B brengen. Ook als u in een taxi naar Alkmaar of luchthaven Schiphol wilt worden vervoerd, kunt u een beroep doen op deze taxidienst. Groeps- en rolstoelvervoer behoort eveneens tot de mogelijkheden. Bel ons nu.

Uitgeest taxi

Taxi Uitgeest brengt u overal naartoe

Uitgeest is een dorp en gemeente in Noord-Holland en een prettige plek om te wonen. De gemeente behoort tot de regio Kennemerland en heeft ruim 13 duizend inwoners. Bezienswaardigheden in Uitgeest zijn zowel de protestantse als de katholieke kerk en de bij u misschien wel bekende vijf molens, die in de omgeving van het dorp staan.  Verder is Uitgeest aantrekkelijk voor de watersport, dankzij het Uitgeestermeer dat in de gemeente ligt. Wilt u de molens bezoeken, een dagje naar het meer of juist wat verder weg naar bijvoorbeeld Castricum of Beverwijk? Taxi Uitgeest staat graag voor u klaar. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen u overal in Uitgeest komen ophalen en brengen u vervolgens naar welke bestemming u wenst. Het maakt daarbij niet uit of het een korte of een lange rit betreft: de taxicentrale in Uitgeest behandelt iedereen met evenveel respect en plezier.

Taxicentrale Uitgeest

Veilig en prettig vervoer met Taxi Uitgeest

Taxi Uitgeest biedt u de mogelijkheid om ten allen tijde veilig vervoerd te worden in een comfortabele taxi. Zowel jong als oud kan van deze taxidienst gebruikmaken. U kunt direct een taxi reserveren, maar vertrek op een later tijdstip of een latere dag is eveneens mogelijk. Waar u ook naartoe wilt, Taxi Uitgeest verzorgt kwalitatief taxivervoer voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9