Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Veendam taxi

Taxi Veendam

Bestel je Veendam taxi vooraf online en profiteer van extra scherpe tarieven! Wij vervoeren zowel van als naar Veendam. In heel Nederland te boeken.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Veendam

Taxi Veendam - sneleentaxi.nl

Veendam, gelegen in het hartje van de provincie Groningen en bereikbaar langs de N33 en via het spoor, heeft voor iedereen wel iets in de aanbieding. Fan van geschiedenis én natuur? Dan komt u zeker tot rust in het omringende weidse landschap, waar de sporen van de eerste bewoners de sfeer van toen oproepen. Gelukkig kan de verplaatsing van en naar dit gebied iets moderner, met dank aan de betrouwbare chauffeurs van Taxi Veendam. Heeft u betrouwbaar vervoer nodig in de regio Veendam? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Veendam taxi

Taxi Veendam brengt u naar de mooiste plekjes

Niet alleen de omgeving is hier betoverend, ook Veendam zelf heeft u heel wat te bieden. Ontdek de rijke geschiedenis van deze veenkolonie in het Veenkoloniaal museum, waar men de vaste collectie, met als aandachtspunten industrie, vervenning en scheepvaart, aanvult met steeds wisselende collecties. Heeft u na alle rust en geschiedenis behoefte aan wat lichter vertier? In het overdekte winkelcentrum kan u naar hartenlust shoppen terwijl de waterratten in uw gezelschap hun hart ophalen in het tropische zwembad. Kwam u met de trein, houdt u niet zo van manoeuvreren in het stadscentrum of wil u uw aandacht niet verdelen tussen het gebodene en de obligate parkeermeter? Doe dan een gerust beroep op Taxi Veendam, zij brengen u tegen lage tarieven snel ter plaatse.

Taxicentrale Veendam

Taxi Veendam is er voor u

Taxi Veendam, bereikbaar via sneleentaxi.nl, staat zeven dagen per week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor u klaar. U kan daarbij nog kiezen tussen een taxi bestellen op het ogenblik dat het u uitkomt of vooraf reserveren wanneer u liever wat planmatiger werkt. De betrouwbare chauffeurs van Taxi Veendam kunnen u overal in Veendam komen halen en brengen u vervolgens naar welke plek u ook wilt. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas betalen. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Bel nu naar ons lokale nummer.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9